Ako nosiť šál?

Šál - dámsky aj pánsky šatník by mal tento kúsok určite ukrývať a Vy ju určite začnite aktívne využívať. Tento skvelý doplnok oceníte v chladných mesiacoch, a navyše ešte oživí váš vzhľad. Ako šál zladiť so zvyškom outfitu, aby ste vyzerali vždy dokonale?

prejsť na článok

Ako nosiť kvetinu v klope?

Taký kvet sa nazýva butoniéra, podľa toho, že sa prestrkáva gombíkovou dierkou v klope saka, takzvanou „button-hole“. A my sa dnes pozrieme na to, prečo a ako ju nosiť.

prejsť na článok

Čo by ste mali vedieť o nežehlivých košeliach značky ETERNA

Dajte vale žehleniu pánskych košieľ a blúzok! Nemecký výrobca nežehlivých košieľ ETERNA ponúka pánske a dámske košele s jednoduchou údržbou. Nosiť, vyprať, zavesiť a hneď nosiť. Viac nie je potrebné aby ste vyzerali skvele v padnúcej košeli po celý deň.

prejsť na článok

Ako nosiť sveter?

Existuje mnoho rôznych druhov svetrov pre mužov, ktoré sa líšia ako svojim štýlom, tak aj materiálom, z ktorého sú vyrobené. Medzi najpopulárnejšie patria:

prejsť na článok

Smoking na svadbu: Ako ho vybrať a nosiť

Svadba bude! A oblek? Už ho máte? A viete, ako ho vybrať, aby bol svadobný deň aj pre ženícha príjemný, pohodlný a nosenie obleku mu robilo skôr potešenie? Tu je návod!

prejsť na článok

Zástera v záchode

Babička plače nad záchodovou misou. Príde k nej dedko a pýta sa, čo toľko narieka: - Ale, spadla mi zástera do záchoda. - Babka a hádam ju nebudeš ešte nosiť! - Zásteru nie, ale mala som tam chleba s maslom.

prejsť na článok