Ako sa ničia cenné vitamíny v potravinách pri skladovaní a tepelných úpravách? Na čo si dať pozor, aby zostal obsah vitamínov v strave čo najvyšší?
Ríbezle sa ľahko pestujú a skvelo chutia. Vzhľadom na svoju nenáročnosť vám pri troške šťastia :) budú rodiť dlhé roky, aj viac ako desaťročie. Ich plody - malé bobule v celých strapcoch - sú plné vitamínov, a deti ich doslova milujú.
prejsť na článokPríprava na vianočné sviatky a záver roku vás tak vyčerpali, že potrebujete dodať energiu? Alebo sa na vás nalepila nepríjemná chrípka a potrebujete dodať svojmu telu potrebné vitamíny? Prečítajte si, ktoré potraviny vám s týmito problémami môžu pomôcť.
prejsť na článokČervená šošovica sa rýchlo uvarí, netreba ju namáčať a je ľahko stráviteľná.
Zjednodušte si chov hydiny a uľahčite si kopu práce — máme pre vás skvelé tipy na nenápadných, ale užitočných pomocníkov pre každého chovateľa hydiny.
prejsť na článokTuk na bruchu je bežným dôvodom na obavy u ľudí, ktorí sa snažia byť zdravší a atraktívnejší. Ovplyvňuje sebadôveru a spája sa s vyšším rizikom rôznych ochorení. Ako s týmto tvrdohlavým tukom bojovať?
prejsť na článok