Automobil a Tuning Show 2023 reportáž, recenzia a multimediálny náklad

Martin Radim STREET FOTO kliknite TU pre stále sa rozširujúcu galériu z AMTS 2023 MAGPIE kliknite TU pre galériu z AMTS 2023 BUBO Photography kliknite TU pre galériu z AMTS 2023 a TU pre drift galériu lp_phot0 kliknite TU pre galériu z AMTS 2023 Jakub Baláž kliknite TU pre galériu z AMTS 2023 Fló PhotoStatic kliknite TU pre galériu z AMTS 2023 tagphoto_graphy volant.tv kliknite TU pre YouTube kanál volant.tv Maquinas del este (Mašiny z východu) kliknite TU pre YouTube kanál Maquinas del este a ostatné videá z AMTS 23 Niekoľko ďalších tvorcov, ktorých materiály z AMTS 2023 som objavil: px_free_riders marleykaa_photography Szepcsik production csermak.automotive A na záver oficiálne Aftermovie z AMTS 2023 od @amts_official

prejsť na článok

Raj v lone prírody reportáž o statku TV FLORENA

Pozrite si reportáž o našom statku v TV FLORENA Človek musí niekedy opustiť komfortnú zónu a nájsť svoje posolstvo inde. The post Raj v lone prírody reportáž o statku TV FLORENA appeared first on Statok na Výšinách.

prejsť na článok

Herbárium (Levanduľa) reportáž na RTVS

Cyklus o bylinkách a ich využití pre zdravie, krásu, ako súčasť gastronómie, ale aj praktického použitia v domácnosti. Moderuje vyštudovaná The post Herbárium (Levanduľa) reportáž na RTVS appeared first on Statok na Výšinách.

prejsť na článok

Recenzia 3

„Romantické umiestnenie.” ANTON TOMKO The post Recenzia 3 appeared first on Penzión Dinda Strachan.

prejsť na článok

Recenzia 5

„Boli sme tam v lete 2016, krásne prostredie a príjemné ubytovanie. Vrelo odporúčame.” SYLVIA SADOVSKÁ The post Recenzia 5 appeared first on Penzión Dinda Strachan.

prejsť na článok