Avokádové chutney

Avokádové chutney Tento týždeň vám prinášam nový zdravý recept z mojej kuchyne . Ak ešte rozmýšľate čo dnes navariť, pozrite tu : Porcie 6 Dĺžka prípravy 15min Kalórie / porcia 395 Vhodné pre Raňajky Desiata Olovrant Večera Ingrediencie 3 malé avokáda Polovicu červenej cibule 2 strúčiky cesnaku 3 paradajky 2 vajíčka na tvrdo Štavu z polovice citróna Soľ Čierne korenie Nutričné hodnoty Bielkoviny Sacharidy Cukry Tuky Postup prípravy receptu Krok 1 Všetko nakrájame, zmiešame a dochutíme korením. Krok 2 Na záver si k tomu doplňte tortilly alebo si to môžete natrieť na opečený toast. Jednoduché a chutné pre mňa .Vyskúšajte sami.  Dobrú chuť!  Príspevok Avokádové chutney je zobrazený ako prvý na Infit.sk.

prejsť na článok

Rebarborové chutney

Chutney (čítaj čatný) je chutná sladko-kyslá omáčka. Môžeme ju jesť hneď, alebo uchovať sterilizovanú. Chutí ku grilovanému alebo pečenému mäsu. Príprava je jednoduchá.  

prejsť na článok

Degustačný večer (21.11.2017 o 17:00)

Milí naši hostia v tento zaujímavý večer vám bude nalievať wisky Jameson ambasádor pre SR Viktor Miškov a budete mať možnosť ochutnať špeciality nášho šéfkuchára Dušana Čatlocha: Sous-vide roast-beef z mladého býčka, jelenia paštéta (paté) s čučoriedkami

prejsť na článok

Degustačný večer s whiskey Jameson

21.11.2017 v podvečer nás poctili svojou návštevou asi tri desiatky hostí. V tento zaujímavý večer nám nalieval wiskey Jameson ambasádor pre SR Viktor Miškov a ochutnali sme špeciality nášho šéfkuchára Dušana Čatlocha: Sous-vide roast-beef z mladého býčka

prejsť na článok

Čakáme návštevu!

/*! elementor - v3.16.0 - 13-09-2023 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;bo

prejsť na článok

Obedové menu 03.-07.09.2023

PONDELOK Slepa v var s peeov mi halu kami (1,3) Kuracie Kung Pao, dusen rya (5) Bravov steak s v novou om kou, varen zemiaky (1,7) Dom ce zeleninov leo, dom ci chlieb (1,3,7) Biznismenu Hov dzie po burgundsky, halu ky (1,10) dezert UTOROK Brokolico

prejsť na článok