Rebarborové chutney

Chutney (čítaj čatný) je chutná sladko-kyslá omáčka. Môžeme ju jesť hneď, alebo uchovať sterilizovanú. Chutí ku grilovanému alebo pečenému mäsu. Príprava je jednoduchá.  

prejsť na článok

Avokádové chutney

Avokádové chutney Tento týždeň vám prinášam nový zdravý recept z mojej kuchyne . Ak ešte rozmýšľate čo dnes navariť, pozrite tu :

prejsť na článok

Rebarbora - pestovanie, zber, využitie

Rebarbora je rastlina vyrastajúca až do metrovej výšky. Pochádza z Ázie, ale u nás sa pestuje už pomerne dlho. Je pre ňu typická listová ružica s listami pripomínajúcimi lopúch. Rebarborové kvety sú rovnako nepriehľaduteľné, ako aj samotná rastlina, preto

prejsť na článok

Degustačný večer (21.11.2017 o 17:00)

Milí naši hostia v tento zaujímavý večer vám bude nalievať wisky Jameson ambasádor pre SR Viktor Miškov a budete mať možnosť ochutnať špeciality nášho šéfkuchára Dušana Čatlocha: Sous-vide roast-beef z mladého býčka, jelenia paštéta (paté) s čučoriedkami

prejsť na článok

Degustačný večer s whiskey Jameson

21.11.2017 v podvečer nás poctili svojou návštevou asi tri desiatky hostí. V tento zaujímavý večer nám nalieval wiskey Jameson ambasádor pre SR Viktor Miškov a ochutnali sme špeciality nášho šéfkuchára Dušana Čatlocha: Sous-vide roast-beef z mladého býčka

prejsť na článok

Obedové menu 03.-07.09.2023

PONDELOK Slepa v var s peeov mi halu kami (1,3) Kuracie Kung Pao, dusen rya (5) Bravov steak s v novou om kou, varen zemiaky (1,7) Dom ce zeleninov leo, dom ci chlieb (1,3,7) Biznismenu Hov dzie po burgundsky, halu ky (1,10) dezert UTOROK Brokolico

prejsť na článok