Chutney (čítaj čatný) je chutná sladko-kyslá omáčka. Môžeme ju jesť hneď, alebo uchovať sterilizovanú. Chutí ku grilovanému alebo pečenému mäsu. Príprava je jednoduchá.
Avokádové chutney Tento týždeň vám prinášam nový zdravý recept z mojej kuchyne . Ak ešte rozmýšľate čo dnes navariť, pozrite tu :
prejsť na článokRebarbora je rastlina vyrastajúca až do metrovej výšky. Pochádza z Ázie, ale u nás sa pestuje už pomerne dlho. Je pre ňu typická listová ružica s listami pripomínajúcimi lopúch. Rebarborové kvety sú rovnako nepriehľaduteľné, ako aj samotná rastlina, preto
prejsť na článokMilí naši hostia v tento zaujímavý večer vám bude nalievať wisky Jameson ambasádor pre SR Viktor Miškov a budete mať možnosť ochutnať špeciality nášho šéfkuchára Dušana Čatlocha: Sous-vide roast-beef z mladého býčka, jelenia paštéta (paté) s čučoriedkami
prejsť na článok21.11.2017 v podvečer nás poctili svojou návštevou asi tri desiatky hostí. V tento zaujímavý večer nám nalieval wiskey Jameson ambasádor pre SR Viktor Miškov a ochutnali sme špeciality nášho šéfkuchára Dušana Čatlocha: Sous-vide roast-beef z mladého býčka
prejsť na článokPONDELOK Slepa v var s peeov mi halu kami (1,3) Kuracie Kung Pao, dusen rya (5) Bravov steak s v novou om kou, varen zemiaky (1,7) Dom ce zeleninov leo, dom ci chlieb (1,3,7) Biznismenu Hov dzie po burgundsky, halu ky (1,10) dezert UTOROK Brokolico
prejsť na článok