Až štyrikrát menej konzervantov

Viete, že podľa našich prieskumov až 76 % pravidelných konzumentov tresky považuje podiel konzervantov za dôležitý faktor pri výbere tresky? Hlasy obrovskej skupiny zákazníkov sú pre nás záväzkom a zároveň inšpiráciou ako produkty vylepšovať. A tak okrem zníženého množstva zahusťovadiel, úplného upustenia od umelých sladidiel redukujeme aj množstvo konzervačných látok. K celkovému znižovaniu obsahu aditív v treske nám výrazne dopomohla nedávna rozsiahla rekonštrukcia. Vďaka nej sa podarilo ešte viac sprísniť hygienu a bezpečnosť výroby. V našej oblasti chladených lahôdkových šalátov platí, že iba ak absolvujete takéto rozsiahle inovácie vo výrobe, si môžete dovoliť výraznejšie znižovať obsah chemických látok v produktoch,“ vysvetľuje generálny riaditeľ Michal Britvík a s hrdo dodáva, že aj vďaka týmto krokom má dnes žilinská treska až o 40 % menej prídavných látok v porovnaní so situáciou spred 5 rokov. A v Žiline sa môžeme v tejto oblasti pochváliť aj ďalším úspechom. „Podľa opakovaných rozborov výrobkov na trhu vykonaných nezávislým akreditovaným laboratóriom dnes obsahuje treska značky PRETO Ryba Žilina v priemere až štyrikrát menej konzervačných látok,“ uvádza Michal Britvík a dodáva: „Toto je cesta, ktorou chceme ísť ďalej. Naším cieľom je vyrábať tresku legendárnej chuti, ako si ju pamätajú naši rodičia. A zároveň v nej chceme ponúkať dobrú alternatívu aj voči moderným potravinám, ktorá v sebe nemá nechcenú chémiu. The post Až štyrikrát menej konzervantov appeared first on Pod hladinou.

prejsť na článok

Legenda nezameniteľnej chuti

Z veľkého spotrebiteľského prieskumu, ktorý sme realizovali, máme jednoznačnú odpoveď: ŽILINSKÁ JE MŇAM. Až 98% percent z vás sa vyjadrilo, že pri výbere tresky je najdôležitejšie rozhodovacie kritérium chuť.* Kladieme veľký dôraz na to, čo vložíme pod vi

prejsť na článok

Ženy na Slovensku zarábajú takmer o pätinu menej než muži

Dôvodov je viacero, rovnako ako ciest na riešenie Diskriminácia v mzdovom ohodnotení na základe pohlavia trápi nielen Slovensko – podľa štatistík zarábajú ženy v EÚ vpriemere približne o 13 % menej než muži, unás je tento rozdiel bezmála 18 percent. Európ

prejsť na článok

Ako začať podnikať: Na začiatok potrebujete menej ako si myslíte

Mnoho ľudí sa vzdá svojho sna o perspektívnom podnikaní len kvôli ich nesprávnemu mysleniu. Aby ste sa nezaradili do tejto skupiny, je dôležité myslieť na všetko čo máte a čo môžete pre začiatok podnikania využiť vo svoj prospech. Naopak to, čo Vám ešte c

prejsť na článok

Niekoľko tipov ako zrýchliť web stránku

Niet pochýb o tom, že na rýchlosti webových stránok naozaj záleží. V nasledujúcich riadkoch vám predstavíme niekoľko tipov ako zrýchliť web stránku na požadovanú úroveň. Priemerné rýchlosti internetového pripojenia sa neustále zvyšujú po celom svete. Avša

prejsť na článok

Predtým, ako požiadate o odklad splátok, skúste toto ....

AK RADŠEJ ČÍTATE, TEXTOVÁ VERZIA: Už nie raz sa mi potvrdilo, že najlepšie články sú tie, ktoré vycházajú z Vašich otázok. A tento je jedným z nich... Celé to začalo mojim videom o odklade splátok, hypoték a pôžičiek - druhej pomoci vlády SR, kde vysv

prejsť na článok