Viete, že podľa našich prieskumov až 76 % pravidelných konzumentov tresky považuje podiel konzervantov za dôležitý faktor pri výbere tresky? Hlasy obrovskej skupiny zákazníkov sú pre nás záväzkom a zároveň inšpiráciou ako produkty vylepšovať. A tak okrem zníženého množstva zahusťovadiel, úplného upustenia od umelých sladidiel redukujeme aj množstvo konzervačných látok. K celkovému znižovaniu obsahu aditív v treske nám výrazne dopomohla nedávna rozsiahla rekonštrukcia. Vďaka nej sa podarilo ešte viac sprísniť hygienu a bezpečnosť výroby. V našej oblasti chladených lahôdkových šalátov platí, že iba ak absolvujete takéto rozsiahle inovácie vo výrobe, si môžete dovoliť výraznejšie znižovať obsah chemických látok v produktoch,“ vysvetľuje generálny riaditeľ Michal Britvík a s hrdo dodáva, že aj vďaka týmto krokom má dnes žilinská treska až o 40 % menej prídavných látok v porovnaní so situáciou spred 5 rokov. A v Žiline sa môžeme v tejto oblasti pochváliť aj ďalším úspechom. „Podľa opakovaných rozborov výrobkov na trhu vykonaných nezávislým akreditovaným laboratóriom dnes obsahuje treska značky PRETO Ryba Žilina v priemere až štyrikrát menej konzervačných látok,“ uvádza Michal Britvík a dodáva: „Toto je cesta, ktorou chceme ísť ďalej. Naším cieľom je vyrábať tresku legendárnej chuti, ako si ju pamätajú naši rodičia. A zároveň v nej chceme ponúkať dobrú alternatívu aj voči moderným potravinám, ktorá v sebe nemá nechcenú chémiu. The post Až štyrikrát menej konzervantov appeared first on Pod hladinou.
Z veľkého spotrebiteľského prieskumu, ktorý sme realizovali, máme jednoznačnú odpoveď: ŽILINSKÁ JE MŇAM. Až 98% percent z vás sa vyjadrilo, že pri výbere tresky je najdôležitejšie rozhodovacie kritérium chuť.* Kladieme veľký dôraz na to, čo vložíme pod vi
prejsť na článokDôvodov je viacero, rovnako ako ciest na riešenie Diskriminácia v mzdovom ohodnotení na základe pohlavia trápi nielen Slovensko – podľa štatistík zarábajú ženy v EÚ vpriemere približne o 13 % menej než muži, unás je tento rozdiel bezmála 18 percent. Európ
prejsť na článokMnoho ľudí sa vzdá svojho sna o perspektívnom podnikaní len kvôli ich nesprávnemu mysleniu. Aby ste sa nezaradili do tejto skupiny, je dôležité myslieť na všetko čo máte a čo môžete pre začiatok podnikania využiť vo svoj prospech. Naopak to, čo Vám ešte c
prejsť na článokNiet pochýb o tom, že na rýchlosti webových stránok naozaj záleží. V nasledujúcich riadkoch vám predstavíme niekoľko tipov ako zrýchliť web stránku na požadovanú úroveň. Priemerné rýchlosti internetového pripojenia sa neustále zvyšujú po celom svete. Avša
prejsť na článokAK RADŠEJ ČÍTATE, TEXTOVÁ VERZIA: Už nie raz sa mi potvrdilo, že najlepšie články sú tie, ktoré vycházajú z Vašich otázok. A tento je jedným z nich... Celé to začalo mojim videom o odklade splátok, hypoték a pôžičiek - druhej pomoci vlády SR, kde vysv
prejsť na článok