ŽILINSKÁ JE MŇAM - Tú najlepšiu tresku nájdeš pod touto hladinou

Pod touto hladinou má hlavné slovo chuť. Daj si ladhodné rybie filety s kvalitnou zeleninkou v majonéze. Daj si tresku a dva rožky. Žilinská je mňam.

prejsť na web

Príbeh slávnej tresky

Prvú tresku v majonéze namiešal pred 66 rokmi cukrár a kuchár Július Boško. Počas znárodnenia za prvej republiky bol nútený pod cenu predať svoj byt aj vlastnú cukráreň na námestí v Novom Meste nad Váhom. Jeho cesta viedla do Bratislavy, kde sa s rodinou

prejsť na článok

Ozajstné kusy mäsa, žiadne odrezky

Žiadne odrezky, len kvalitné rybie filety s majonézou a zeleninou si tu priateľsky nažívajú už desiatky rokov. Zatiaľ nenastal žiaden rozchod, žiadna ponorka. Do legendárneho rybieho šalátu na Slovensku – „červenej“ Tresky Exklusiv – používame primárne mä

prejsť na článok

Slovenský unikát treska v majonéze

Treska v majonéze je slovenský unikát. Nepoznajú ju nikde inde na svete. Predáva sa iba na Slovensku. Nájdete ju aj v pár obchodoch v Českej republike a to najmä tam, kde sa vyskytujú Slováci. Vyžiadali si ju napríklad našinci pracujúci v ostravských ban

prejsť na článok

Až štyrikrát menej konzervantov

Viete, že podľa našich prieskumov až 76 % pravidelných konzumentov tresky považuje podiel konzervantov za dôležitý faktor pri výbere tresky? Hlasy obrovskej skupiny zákazníkov sú pre nás záväzkom a zároveň inšpiráciou ako produkty vylepšovať. A tak okrem

prejsť na článok

Legenda nezameniteľnej chuti

Z veľkého spotrebiteľského prieskumu, ktorý sme realizovali, máme jednoznačnú odpoveď: ŽILINSKÁ JE MŇAM. Až 98% percent z vás sa vyjadrilo, že pri výbere tresky je najdôležitejšie rozhodovacie kritérium chuť.* Kladieme veľký dôraz na to, čo vložíme pod vi

prejsť na článok

Z Tichého oceánu do Žiliny

Je to dlhá cesta, ktorú tony tresky absolvujú. Viac ako 20 000 km zo severnej časti Tichého oceánu až k nám do Žiliny. Denne v Žiline spracujeme na výrobu tresky až 8,5 tony rýb. Áno. 8,5 tony potrebujeme, aby sa dostala ku každému, kto má chuť na túto na

prejsť na článok

Bez benzoanu sodného

Na žilinskej treske si môžete maškrtiť bez obáv. Nebezpečný konzervant benzoan sodný, ktorý je často inými výrobcami využívaný, v našej treske nenájdete. Benzoan sodný sa často objavuje na zozname podozrivých látok. Táto látka má viacerými verejne dostupn

prejsť na článok