Pod touto hladinou má hlavné slovo chuť. Daj si ladhodné rybie filety s kvalitnou zeleninkou v majonéze. Daj si tresku a dva rožky. Žilinská je mňam.
Treska v majonéze je slovenský unikát. Nepoznajú ju nikde inde na svete. Predáva sa iba na Slovensku. Nájdete ju aj v pár obchodoch v Českej republike a to najmä tam, kde sa vyskytujú Slováci. Vyžiadali si ju napríklad našinci pracujúci v ostravských ban
Prvú tresku v majonéze namiešal pred 66 rokmi cukrár a kuchár Július Boško. Počas znárodnenia za prvej republiky bol nútený pod cenu predať svoj byt aj vlastnú cukráreň na námestí v Novom Meste nad Váhom. Jeho cesta viedla do Bratislavy, kde sa s rodinou
Žiadne odrezky, len kvalitné rybie filety s majonézou a zeleninou si tu priateľsky nažívajú už desiatky rokov. Zatiaľ nenastal žiaden rozchod, žiadna ponorka. Do legendárneho rybieho šalátu na Slovensku – „červenej“ Tresky Exklusiv – používame primárne mä
Viete, že podľa našich prieskumov až 76 % pravidelných konzumentov tresky považuje podiel konzervantov za dôležitý faktor pri výbere tresky? Hlasy obrovskej skupiny zákazníkov sú pre nás záväzkom a zároveň inšpiráciou ako produkty vylepšovať. A tak okrem
Z veľkého spotrebiteľského prieskumu, ktorý sme realizovali, máme jednoznačnú odpoveď: ŽILINSKÁ JE MŇAM. Až 98% percent z vás sa vyjadrilo, že pri výbere tresky je najdôležitejšie rozhodovacie kritérium chuť.* Kladieme veľký dôraz na to, čo vložíme pod vi
Je to dlhá cesta, ktorú tony tresky absolvujú. Viac ako 20 000 km zo severnej časti Tichého oceánu až k nám do Žiliny. Denne v Žiline spracujeme na výrobu tresky až 8,5 tony rýb. Áno. 8,5 tony potrebujeme, aby sa dostala ku každému, kto má chuť na túto na
Na žilinskej treske si môžete maškrtiť bez obáv. Nebezpečný konzervant benzoan sodný, ktorý je často inými výrobcami využívaný, v našej treske nenájdete. Benzoan sodný sa často objavuje na zozname podozrivých látok. Táto látka má viacerými verejne dostupn