Ozajstné kusy mäsa, žiadne odrezky

Žiadne odrezky, len kvalitné rybie filety s majonézou a zeleninou si tu priateľsky nažívajú už desiatky rokov. Zatiaľ nenastal žiaden rozchod, žiadna ponorka. Do legendárneho rybieho šalátu na Slovensku – „červenej“ Tresky Exklusiv – používame primárne mäso tresky aljašskej, ktorá pochádza zo severnej časti Tichého oceánu. Na výrobu používame celé filety mäsa, žiadny rybí separát. Ryby sú vyfiletované a zamrazené vždy do 24 hodín od vylovenia, čo znamená, že tak získavame najkvalitnejšiu surovinu. Hĺbkovo zamrazené pri konštantnej teplote ostávajú počas celej cesty k nám. Kvalitné rybie filety + zdravá zeleninka + chutná majonéza = dokonalá symbióza Bloky mäsa putujú do zariadenia, kde sa rozmrazia horúcou parou. Potom sa mäso uvarí, a to šetrným spôsobom novou technológiu, ktorá v ňom umožňuje zachovať čo najviac prirodzených živín. Následne sa rozdrví na menšie kúsky, namarinuje a čaká na zmiešanie s ostatnými ingredienciami – doma v závode vyrábanou majonézovou omáčkou s použitím repkového oleja bohatého na omega-3 mastné kyseliny a zdravou zeleninou, ktorá tiež prejde procesom marinovania. V žilinskej treske nájdete len mrkvu a kvaku, ktorá bola hlbokozmrazená úplne za čerstva, aby si uchovala všetky svoje živiny. The post Ozajstné kusy mäsa, žiadne odrezky appeared first on Pod hladinou.

prejsť na článok

Velikonoční jehně s vůní moře

Pro 6člennou posádku: 1,5-2 kg jehněčí nohy 100g ančoviček 1 pa

prejsť na článok

Tipy na grilovanie

Grilujte na žeravých uhlíkoch a nie nad ohňom. Je to nielen nezdravé, ale aj neefektívne. Jedlo totiž na povrchu pripálite, zatiaľ čo uprostred nebude dobre pripravené. Na otáčanie mäsa nepoužívajte vidličku, ale kliešte. Pokiaľ ho totiž prepichnete, vyte

prejsť na článok

Drevené uhlie, brikety alebo drevo?

Kto by nemal rád „grilovačku“, však? Posedenie s rodinou, či kamarátmi a k tomu šťavnatý steak, chutné marinované mäso, grilovaná zelenina a tá vôňa.. Poďme sa spolu pozrieť na to, čo všetko je potrebné, aby ste to zvládli s kľudom a ako pravý šéfkuchár.

prejsť na článok

Momentálne nemáme v ponuke žiadne pobytové balíky 2019

The post Momentálne nemáme v ponuke žiadne pobytové balíky 2019 appeared first on Hotel ARMAN***+.

prejsť na článok

Kozľacina so zemiakmi

Print Kozľacina so zemiakmi Prep Time 30 minutes minutesCook Time 1 hour hour Servings 6 Ingredients1kgkozľacina750gzemiaky4ksparadajky1kscibuľa4PLolivový olejsoľmleté čierne korenie1PLdrvený rozmarín1ČLsušené oregánovoda( na podlievanie ) In

prejsť na článok