Legenda nezameniteľnej chuti

Z veľkého spotrebiteľského prieskumu, ktorý sme realizovali, máme jednoznačnú odpoveď: ŽILINSKÁ JE MŇAM. Až 98% percent z vás sa vyjadrilo, že pri výbere tresky je najdôležitejšie rozhodovacie kritérium chuť.* Kladieme veľký dôraz na to, čo vložíme pod viečko našej tresky, pretože pod touto hladinou má hlavné slovo chuť. Aj preto je žilinská Treska Exklusiv stále najpredávanejšou treskou na slovenskom trhu. Jednotku na trhu z nás okrem vynikajúcej chuti robí aj fakt, že používame až 4x menej konzervantov ako ostatné bežné tresky. Toto, v kombinácii s lahodnými rybími filetami, kvalitnou zeleninkou a vlastnou majonézovou omáčkou robí z Tresky Exklusiv pochúťku, ku ktorej sa radi vraciate. Ak ste práve dostali chuť na tresku a dva rožky, pozrite do chladničky, či tam máte tú zo Žiliny, pretože tá je mňam. * údaje vyplývajú z nezávislého prieskumu agentúry 2muse – „Pravidelný monitoring značky za rok 2019“ – realizovaného na reprezentatívnej vzorke v decembri 2019 The post Legenda nezameniteľnej chuti appeared first on Pod hladinou.

prejsť na článok

Barbecue omáčka na kozie fašírky a pečené kozie rebierka

Print Barbecue omáčka na kozie fašírky a pečené kozie rebierka Prep Time 20 minutes minutesCook Time 20 minutes minutes Ingredients½pohárcibuľa(veľmi najemno nasekaná)1strúčikcesnak(prelisovaný)1PLomasta(výpek z mäsa)½pohárvoda1PLWorcestersk

prejsť na článok

Kozľacina s kôprovou omáčkou

Print Kozľacina s kôprovou omáčkou IngredientsSuroviny na prípravu mäsa½kgkozľacieho mäsa½kgbravčového pliecka1kscibuľaolej(podľa chuti)soľ(podľa chuti)mleté korenie štyroch farieb(podľa chuti)mletá červená paprika(podľa chuti)Suroviny na p

prejsť na článok

Pečené kozľacie rebrá na víne

Print Pečené kozľacie rebrá na víne Prep Time 1 day dayCook Time 1 hour hour 30 minutes minutes Servings 4 Ingredients1kgkozľacie rebrá1cesnak(podľa chuti)soľtrstinový cukor(podľa chuti)tymián(podľa chuti)Ingrediencie na nálevčervené víno(pod

prejsť na článok

Z Tichého oceánu do Žiliny

Je to dlhá cesta, ktorú tony tresky absolvujú. Viac ako 20 000 km zo severnej časti Tichého oceánu až k nám do Žiliny. Denne v Žiline spracujeme na výrobu tresky až 8,5 tony rýb. Áno. 8,5 tony potrebujeme, aby sa dostala ku každému, kto má chuť na túto na

prejsť na článok