Z Tichého oceánu do Žiliny

Je to dlhá cesta, ktorú tony tresky absolvujú. Viac ako 20 000 km zo severnej časti Tichého oceánu až k nám do Žiliny. Denne v Žiline spracujeme na výrobu tresky až 8,5 tony rýb. Áno. 8,5 tony potrebujeme, aby sa dostala ku každému, kto má chuť na túto najobľúbenejšiu tresku na slovenskom trhu. Je to aj veľký záväzok dennodenne vyrábať túto lahôdku nezameniteľnej chuti a pritom dodržiavať najprísnejšiu hygienu, bezpečnosť a kvalitu. Aj preto závod Ryba Žilina prechádzal v posledných rokoch za plného chodu veľkou rekonštrukciou. Výrazne sme v ňom investovali do nových technológií, premyslených výrobných procesov a tiež hygienických opatrení. Vo výrobe prihliadame najmä na to, aby si suroviny počas spracovania zachovali čo najviac prirodzených živín a výsledná treska obsahovala čo najmenej konzervačných látok. Rovnako neustále dbáme o tradičnú chuť, ktorú zákazníci podľa prieskumov spokojnosti považujú za jej najsilnejšiu stránku. Veríme, že sa nám to darí, lebo Treska Exklusiv je najpredávanejšou treskou na slovenskom trhu. The post Z Tichého oceánu do Žiliny appeared first on Pod hladinou.

prejsť na článok

Ozajstné kusy mäsa, žiadne odrezky

Žiadne odrezky, len kvalitné rybie filety s majonézou a zeleninou si tu priateľsky nažívajú už desiatky rokov. Zatiaľ nenastal žiaden rozchod, žiadna ponorka. Do legendárneho rybieho šalátu na Slovensku – „červenej“ Tresky Exklusiv – používame primárne mä

prejsť na článok

Rozhľadňa Terchovské srdce

Rozhľadňa v Terchovej Rozhľadňa Terchovské srdce je jasne viditeľná, už keď idete zo Žiliny do Terchovej. Týči sa na kopci Oblaz (609 m.n.m.)

prejsť na článok

Legenda nezameniteľnej chuti

Z veľkého spotrebiteľského prieskumu, ktorý sme realizovali, máme jednoznačnú odpoveď: ŽILINSKÁ JE MŇAM. Až 98% percent z vás sa vyjadrilo, že pri výbere tresky je najdôležitejšie rozhodovacie kritérium chuť.* Kladieme veľký dôraz na to, čo vložíme pod vi

prejsť na článok

Metodika: GEO 5. ročník ZŠ Malý kartograf 1: Mapa ostrova

Načrtnime mapu neznámeho ostrova podľa podrobného opisu  TÉMA: mapa ostrova CIEĽ: Vytvoriť mapu ostrova na základe opisu, pracovať v kolektíve. VEK:  5. ročník ZŠ DOBA TRVANIA: 45 minút ROČNÉ OBDOBIE: jar –  jeseň  POMÔCKY: písacie a rysovacie potreby,

prejsť na článok

Polrok v Bergene

Kedže sa ma všetci pýtajú, ako bolo na Erazme v Bergene, bolo dobre. Ale zhrnúť to jedným slovom sa nedá, tak som sa rozhodol napísať blog. Bergen leží v Nórsku, v zálive na pobreží Atlantického oceánu, mesto je o niečo väčšie ako Košice. Je známe automat

prejsť na článok