Červené pomaranče – zdravšie a menej kyslé

Červené (nazývané aj krvavé) pomaranče sa pestujú prevažne v stredomorských krajinách- Taliansku a Španielsku. Majú pomerne krátku sezónu v neskorej zime- dostupné sú od decembra do apríla. Od normálnych pomarančov sa odlišujú vzhľadom- ich koža je oranžo

prejsť na článok

Červené verzus ružové korenie

Poznáte červené korenie? Omyl, to čo väčšinou nájdete na etiketách ako červené korenie je v skutočnosti brazílske ružové korenie. No existuje aj pravé červené korenie, čo sú sušené zrelé plody piepru čierneho. Rozdiel medzi nimi je vidno už na prvý pohľad

prejsť na článok

Aj vy máte radi červené mäso?

Červené mäso - je zdravé alebo škodlivé? Je potrebné, alebo sa bez neho zaobídeme? Odborníci na zdravie a výživu nás v posledných desaťročiach neprestávajú prekvapovať zmenami svojich názorov ohľadom ne/bezpečnosti a ne/potrebnosti konzumácie červeného mä

prejsť na článok

S profesionálnym dekantérom od InnovaGoods si vychutnáte červené víno ako skutočný someliér

Profesionálny dekantér by nemal chýbať v domácnosti žiadneho milovníka červeného vína. Dekantér so stojanom od InnovaGoods je navyše vhodný aj na použitie v reštauráciách a baroch. Vychutnáte si s ním víno ako pravý someliér. To, že červené víno treba pre

prejsť na článok

Zjedzte jeden citrus denne. Môže vám zachrániť život

Všetci vieme, že citrusy (pomaranče, grepy, limetky a iné) obsahujú vitamín C. Ale aj vedcov a lekárov prekvapili výsledky výskumov o účinkoch citrusov...

prejsť na článok

Feniklový šalát s pomarančmi

Pomaranče a fenikel spolu chutia veľmi sviežo. Hodia sa preto aj k ťažším zimným jedlám. Kombinácia všetkých surovín vďaka vysokému množstvu vitamínu C posilní imunitu, je zdrojom vlákniny a kyseliny listovej. Tak dobrú chuť!

prejsť na článok