Červené (nazývané aj krvavé) pomaranče sa pestujú prevažne v stredomorských krajinách- Taliansku a Španielsku. Majú pomerne krátku sezónu v neskorej zime- dostupné sú od decembra do apríla. Od normálnych pomarančov sa odlišujú vzhľadom- ich koža je oranžo
Poznáte červené korenie? Omyl, to čo väčšinou nájdete na etiketách ako červené korenie je v skutočnosti brazílske ružové korenie. No existuje aj pravé červené korenie, čo sú sušené zrelé plody piepru čierneho. Rozdiel medzi nimi je vidno už na prvý pohľad
prejsť na článokČervené mäso - je zdravé alebo škodlivé? Je potrebné, alebo sa bez neho zaobídeme? Odborníci na zdravie a výživu nás v posledných desaťročiach neprestávajú prekvapovať zmenami svojich názorov ohľadom ne/bezpečnosti a ne/potrebnosti konzumácie červeného mä
prejsť na článokProfesionálny dekantér by nemal chýbať v domácnosti žiadneho milovníka červeného vína. Dekantér so stojanom od InnovaGoods je navyše vhodný aj na použitie v reštauráciách a baroch. Vychutnáte si s ním víno ako pravý someliér. To, že červené víno treba pre
prejsť na článokVšetci vieme, že citrusy (pomaranče, grepy, limetky a iné) obsahujú vitamín C. Ale aj vedcov a lekárov prekvapili výsledky výskumov o účinkoch citrusov...
prejsť na článokPomaranče a fenikel spolu chutia veľmi sviežo. Hodia sa preto aj k ťažším zimným jedlám. Kombinácia všetkých surovín vďaka vysokému množstvu vitamínu C posilní imunitu, je zdrojom vlákniny a kyseliny listovej. Tak dobrú chuť!
prejsť na článok