Pomaranče a fenikel spolu chutia veľmi sviežo. Hodia sa preto aj k ťažším zimným jedlám. Kombinácia všetkých surovín vďaka vysokému množstvu vitamínu C posilní imunitu, je zdrojom vlákniny a kyseliny listovej. Tak dobrú chuť!
Šalát sa stal tradičnou prílohou takmer ku každému jedlu. Dámy ho jedia predovšetkým kvôli jeho nízkym kalóriám, deťom ho dávame kvôli prísunu železa. Čo iné nám však šalát môže ponúknuť?
prejsť na článokCHICKPEA SUNDAL - CÍCEROVÝ ŠALÁT Tento tradičný juhoindický šalát je veľmi jednoduchý na prípravu a plný exotickej chute. Orechový a chrumkavý cícer je doplnený strúhaným kokosom ktorý mu prepožičiava sladkú chuť, no neosladzuje ho. Jemne pikantné horčičn
prejsť na článokZdravý a lacný šalát z bielej hlávkovej kapusty a karotky.
Jednoduchý vynikajúci šalát, zvládnete pripraviť popri nakladaní kyslej kapusty.
Ná záver leta prichádza doba figová. Obdobie, kedy toto donedávna exotické ovocie, zoženieme čerstvé aj u nás. Spolu s figami, nájdete v obchodoch a na trhoch aj čerstvý fenikel a tak som k týmto dvom surovinám pridala ešte doma naklíčené mungo bohaté na
prejsť na článok