Cestovinový nákyp s jablkami

Uvarené široké rezance alebo iné cestoviny, jablká, vajcia, hrozienka, trochu masla a cukru. 

prejsť na článok

Jablkovo-rožkový nákyp (žemľovka)

Vys kúšajte tento jednoduchý dezert, prekvapí Vás jemná a lahodná chuť.

prejsť na článok

Žemľovka s jablkami (z vianočky)

Ostala Vám vianočka, alebo rožky? Skúste žemľovku.

prejsť na článok

Pečená rebarbora s jablkami a posýpkou

Rebarbora a jablká zapečené pod sladkou mrveničkou. 

prejsť na článok

Kuchynské variácie na hrozienka

Varenie – Rady do kuchyne Dôvody, prečo hrozienka konzumovať, sú zrozumiteľné. Sušené hroznové bobule možno nevyzerajú najvábnejšie, no scvrknuté plody vinnej revy netreba podceňovať. Obsahujú ovocný cukor, sodík, vitamíny, sacharidy, vlákninu, železo i

prejsť na článok