Jablkovo-rožkový nákyp (žemľovka)

Vys kúšajte tento jednoduchý dezert, prekvapí Vás jemná a lahodná chuť.

prejsť na článok

Žemľovka s jablkami (z vianočky)

Ostala Vám vianočka, alebo rožky? Skúste žemľovku.

prejsť na článok

Cestovinový nákyp s jablkami

Uvarené široké rezance alebo iné cestoviny, jablká, vajcia, hrozienka, trochu masla a cukru. 

prejsť na článok

Ovocná žemľovka

Varenie – Recepty – Múčniky a dezerty Žemľovka s ovocím ako klasický múčnik chutí teplý i po vychladnutí. Ingrediencie: 6 žemlí 600 ml mlieka 2 vajcia 60 g práškového cukru 60 g roztopeného masla štipka soli 500 g ovocia 20 g masla na poliati

prejsť na článok

Jablkovo maková štrúdľa s opraženými orechmi

Print Jablkovo - maková štrúdľa s opraženými orechmi Túto štrúdľu milujeme, je to jeden z našich starých rodinných receptov. Ingrediencie1domáce ručneťahané štrúdľové cesto alebo kvalitné kúpené ručne ťahané štrúdľové cestoMaková náplň:120gr

prejsť na článok

Kuchynské variácie na hrozienka

Varenie – Rady do kuchyne Dôvody, prečo hrozienka konzumovať, sú zrozumiteľné. Sušené hroznové bobule možno nevyzerajú najvábnejšie, no scvrknuté plody vinnej revy netreba podceňovať. Obsahujú ovocný cukor, sodík, vitamíny, sacharidy, vlákninu, železo i

prejsť na článok