Chilli con carne

Úžasné chilli con carne už došlo aj na mňa. Inšpirovala som sa podľa receptu na známom portáli varecha.sk a konečne som toto známe jedlo vyskúšala aj ja. Prekvapila ma tajná ingrediencia čokoláda a obávala som sa, čo za chuť dodá tomuto jedlu, ale musím uznať, že to k sebe neskutočne ide. Čo na to budeš potrebovať? 1 cibuľa500 g mletého mäsa1 veľká konzerva lúpaných paradajok1 konzerva mexickej zmesi (fazuľa + kukurica)190 g pretlaku1 kocka horkej čokoládysoľmleté čierne koreniechilli korenie Postup: Cibuľu nakrájame na drobno a orestujeme na troche oleja. Pridáme pretlak, premiešame a restujeme ďalšie 2-3 minútky.Pridáme mleté mäso a počkáme, kým sa trochu zatiahne a obalí v zmesi cibule s pretlakom.Do panvice/hrnca prilejeme lúpané paradajky a mexickú zmes. Zalejeme vodou podľa požadového množstva omáčky a podusíme asi 15 minút.Dosolíme, okoreníme, pridáme chilli korenie a zamiešame.Na záver pridáme jednu kocku čokolády, ktorá dodá jedlu zaujímavú chuť a máme hotovo. Chilli con carne podávame s ryžou prípadne s chlebovou plackou alebo tortillou. Vyskúšaj tento recept aj ty a napíš mi do komentára, či si si ho tiež obľúbil/a Ak hľadáš ďalšie inšpirácie na obedy či večere, klikni TU. The post Chilli con carne appeared first on Food By Tinka.

prejsť na článok

Trend magazine Pacific

TREND MAGAZINE PACIFIC Around the world with the MOGUNTIA Food Trends

prejsť na článok

Chystáme pre vás ďalšiu novinku – ochutené zemiaky!

Po spustení predaja našich základných produktov Pán Zemiak určite „nespíme na vavrínoch“, ale pracujeme usilovne ako včeličky na ďalších skvelých novinkách. Už čoskoro si budete môcť kúpiť rôzne druhy našich chutných zemiačikov s pridaným korením ako napr

prejsť na článok

Zázvorové pivo je obľúbené medzi milovníkmi ochutených pív

Zázvor je známy aj pod pojmom ďumbier. Ide o koreň so žltou dužinou, ktorý obsahuje množstvo éterických olejov, vitamínov a aminokyselín. Typickú jemne štipľavú chuť zázvoru spôsobuje látka gingerol, ktorá pripomína chuť chilli či chrenu. Zázvorové pivo

prejsť na článok

Trend Magazine Asian

TREND MAGAZINE ASIAN Around the world with the MOGUNTIA Food Trends 20

prejsť na článok