Čo by ste mali vedieť o flanelu & o košeliach z flanelu

Na jeseň a zimu sa lepšie nehodí žiadna iná látka než flanel. Akonáhle sa vonku ochladí, ppo ranu alebo na celý deň, poteší vás príjemná hrejivá látka. Flanel je ľahký, svieži, zaistí príjemnú tepelnú pohodu a je príjemný na dotyk. Z flanelu sa nešijú iba ťažké pracovné košele. Na výber sú tiež ľahké flanelové košele v štýle Smart Causal.

prejsť na článok

Čo by ste mali vedieť o nežehlivých košeliach značky ETERNA

Dajte vale žehleniu pánskych košieľ a blúzok! Nemecký výrobca nežehlivých košieľ ETERNA ponúka pánske a dámske košele s jednoduchou údržbou. Nosiť, vyprať, zavesiť a hneď nosiť. Viac nie je potrebné aby ste vyzerali skvele v padnúcej košeli po celý deň.

prejsť na článok

Prúžok na košeli pod lupou - Pozrite sa zblízka

Prúžky sú obľúbenou alternatívou k jednofarebným košeliam v štýle Business. Na rozdiel od väčšiny károvaných vzorov možno nosiť prúžky do oblekov. Majte na pamäti, že čím širší prúžok, tým viac je košeľa Casual. Prúžky, pretože sú na košeliach smerované v

prejsť na článok

Ako vybrať najlepšie polo - Všetko, čo potrebujete vedieť o polo košeliach

V eshope SmartMen.sk nájdete najširšiu ponuku dámskych a pánskych polo tričiek v širokom spektre farieb, designov a veľkostí, bez log a bez printov. Krátky rukáv i dlhé rukávy. Obľúbená bavlnená i funkčné pola. Pre jednotlivcov i pre firemný dress code. A

prejsť na článok

Kocky na košeli pod lupou - Pozrite sa zblízka

Pravdepodobne máte v šatníku aspoň jednu kockovanú košeľu. Ak nosíte obleky a kravaty, potom sú tieto košele príjemnou alternatívou k jednofarebným spoločenským košeliam. Preskúmajme zblízka najčastejšie užívané kára na pánskych košeliach.

prejsť na článok

SÚŤAŽNO ZÁBAVNÁ RELÁCIA DOBRÉ VEDIEŤ

Krásna žena, vtipný muž. Ideálna kombinácia, ktorá sa objaví aj ďalšej premiérovej epizóde zábavno-súťažnej šou Dobre vedieť! Svoje vedomosti a intuíciu si totiž zmerajú speváčka Martina Schindlerová a komik Juraj Šoko Tabaček.

prejsť na článok