Medovo spracovaná varieta caturra chiroso s chuťou mliečnej čokolády, mandarínky a hnedého cukru
Voňavá šálka kávy s chuťou tmavej čokolády, sladkosťou jablka, červeného ovocia a sušených hrozienok
prejsť na článokKávu od farmára Heinera Laza sme už v ponuke mali a to varietu pink bourbon. Tentokrát sme vybrali odrodu papayo , ktorá sa pestuje len v departmente Huila.
prejsť na článokAnaeróbne fermentovaná káva z experimentálnej farmy Finca Timbuyacu
prejsť na článokOdrodu java doviezli do južnej ameriky , len pred pár rokmi. Pôvodne pochádza z Ethiópie, od 19 storočia pestovaná aj na ostrove Jáva .Je zaujimavou alternatívou ku gejši.
prejsť na článokKávy z Fernandovej farmy El Cerro pražíme od začiatku. Farma je jedna z najlepšich El Salvadorských fárm, pestuju kávy najvyšej kvality. Aplikujú nové metódy spracovania , tak aby z kávového zrna dostali maximálnu kvalitu a chuť. Tentokrát prinášame novin
prejsť na článok