Kávy z Fernandovej farmy El Cerro pražíme od začiatku. Farma je jedna z najlepšich El Salvadorských fárm, pestuju kávy najvyšej kvality. Aplikujú nové metódy spracovania , tak aby z kávového zrna dostali maximálnu kvalitu a chuť. Tentokrát prinášame novinku so zaujimavým chuťovým profilom spracovanu naturálnym spôsobom so suchým fementačným procesom.
Anaeróbne fermentovaná káva z experimentálnej farmy Finca Timbuyacu
prejsť na článokMedovo spracovaná varieta caturra chiroso s chuťou mliečnej čokolády, mandarínky a hnedého cukru
prejsť na článokOdrodu java doviezli do južnej ameriky , len pred pár rokmi. Pôvodne pochádza z Ethiópie, od 19 storočia pestovaná aj na ostrove Jáva .Je zaujimavou alternatívou ku gejši.
prejsť na článokŽrebovanie sútaže o kávovar Lelit v hodnote 600€! Všetkým vám chceme srdečne poďakovať, že nás aj v týchto ťažkých chvíľach podporujete. ? Čoho je dôkazom aj vysoká účasť v Jarnej súťaži. ? Zapojilo sa vás presne 140. Veľa z Vás opakovane. Ďakujeme. ? Zoz
prejsť na článokMáme tu ďalšieho sprievodcu svetom kávy, tentokrát si predstavíme kávu zo Strednej Ameriky a Mexika. Stredná Amerika, oblasť medzi Kolumbiou a Mexikom, má niekoľko krajín, v ktorých sa pestuje káva, medzi nimi Kostariku, Honduras, Guatemalu či Salvádor. K
prejsť na článok