Anaeróbne fermentovaná káva z experimentálnej farmy Finca Timbuyacu
Kávy z Fernandovej farmy El Cerro pražíme od začiatku. Farma je jedna z najlepšich El Salvadorských fárm, pestuju kávy najvyšej kvality. Aplikujú nové metódy spracovania , tak aby z kávového zrna dostali maximálnu kvalitu a chuť. Tentokrát prinášame novin
prejsť na článokMedovo spracovaná varieta caturra chiroso s chuťou mliečnej čokolády, mandarínky a hnedého cukru
prejsť na článokOdrodu java doviezli do južnej ameriky , len pred pár rokmi. Pôvodne pochádza z Ethiópie, od 19 storočia pestovaná aj na ostrove Jáva .Je zaujimavou alternatívou ku gejši.
prejsť na článokPríspevok NOVINKA 4U cookies je zobrazený ako prvý na IMPOL HOLDING.
prejsť na článokPríspevok NOVINKA 4U croissanty je zobrazený ako prvý na IMPOL HOLDING.
prejsť na článok