Cviklové rizoto Ako spravíme krajšie, jednoduché a chutné rizoto? Návod nižšie Porcie 5 Dĺžka prípravy 30min Kalórie / porcia 355 Vhodné pre Obed Večera Ingrediencie 1 cibuľa 2 lyžice masla 1 lyžica oleja 2 strúčiky cesnaku 1 cvikla 1 hrnček ryže čierne korenie soľ rasca majoranka 2 dcl bieleho vína 0,5 litra vývaru kyslá smotana(niva alebo parmezán) Nutričné hodnoty Bielkoviny Sacharidy Cukry Tuky Postup prípravy receptu Krok 1 Cibuľu a cesnak si nakrájame nadrobno a orestujeme na masle s olejom. Krok 2 Na panvicu pridáme koreniny. Krok 3 Keď je cibuľa orestovaná pridáme premytu ryžu, ktorú tiež opražíme a podlejeme vínom. Krok 4 Trošku povaríme a postupne dolievame vývar. Krok 5 Keď je ryža skoro dovarená pridáme nastrúhanu cviklu a necháme dovariť s ryžou. Krok 6 Pred koncom môžeme pridať parmezán, nivu alebo kyslú smotanu. Podávame ako prílohu alebo hlavné jedlo. Dobrú chuť! Príspevok Cviklove rizoto je zobrazený ako prvý na Infit.sk.
Zaujala vás protizápalová strava a hľadáte recepty? Toto je najuniverzálnejší protizápalový recept. Či už ste dostali chrípku, neviete sa zbaviť upchatého nosa alebo kašľa, plánujete tehotenstvo, vaše dieťatko bolo na očkovaní, došlo u vás k relapsu chron
prejsť na článokKrátky flash back na leto. Keď nebola tma už o pol piatej, ale mohli sme si užívať slnečné lúče do neskorého večera. Potili sme sa, šomrali na teplo a teraz? Och, ale nám to všetkým chýba. A mne chýba to, že som si v záhrade u mamky mohla natrhať čerstvé
Moja Eliška ma od začiatku korony prosí o hráškové rizoto. Už som ho teda robila tretí krát a vždy malo úspech. Rozhodla som sa ho konečne aj nafotiť, aby ste si ho mohli pripraviť aj vy. Ak ho už samozrejme nemáte v malíčku. Pozor, ak ste zvyknutí na
prejsť na článokČo to vlastne znamená byť vegetarián? A prečo niektorí ľudia sú vegetariánmi? Tak presne to si povieme v dnešnom článku. A ak vás nejako inšpiruje alebo vás niečo nové naučí, budem za to iba rada. Na svete sú asi tri druhy ľudí: mäsožravce teda tí, ktorí
Varenie – Príprava jedál Pod rizotom si mnohí predstavujú zmiešanie uvarenej ryže a ostatných ingrediencií, často zvyškov duseného mäsa a konzervovanej zeleniny. Ak však chceme poznať pravú chuť pravého rizoto, musíme sa nechať viesť receptúrou obyvateľ
prejsť na článok