Keď na jar kvitnú kvety bazy, je čas to využiť a pripraviť si skvelý bazový sirup, ktorý je výborný na prípravu osviežujúcej domácej limonády alebo aj do čaju. Bezinkový sirup má osviežujúcu a lahodnú chuť.
Máte chuť na espresso aj počas horúcich letných dní? Vyskúšajte espresso lisované za studena, ktoré je pripravené tak, aby vás ochladilo aj pri vysokých teplotách. Zistite so mnou, čím je espresso lisované za studena jedinečné, ako sa pripravuje alebo ako
prejsť na článokIngrediencie: (na 5 litrov sirupu) 1,8 l vody24 g sušenej bazalky3,75 kg kryštálového cukru15 g kyseliny citrónovej 5 g sušenej citrónovej kôry Postup: Sušenú bazalku zabalíme do gázy tak, že vytvorí veľký balíček, pripomínajúci čajové vrecúšk
prejsť na článokDo mix ra d me: 1. Orie kov mlieko alebo samotn orechy (potom je kokteil kr movej ) či ovocie - podľa sez ny, v zime treba nakr jan jabĺčka či hru ky 2. filtrovan vodu 3. na osladenie med, najlep ie st čan za studena, ag ve sirup, stevia 4. niek
prejsť na článokvysoko r chlostn mix r (Vitamix, K-tech, Kris ...) robot s v menn mi n stavcami a nožom (Cusinart, Kitchen-Aid, Philips ...) pr stroj na rezance (Spirili, Spiralizer) vak na orie kov mlieko dehydr tor (Excalibur) = su ička s teplotn m nastavenia kr
prejsť na článokIngrediencie: 500g Kadayif 465g Akkawi syru 400g masla pistácie na posypanie cukrový sirup Na cukrový sirup: 1 1/2 poháru vody 3 poháre cukru 1 čl pomarančovej/ ružovej vody 3 PL citronovej šťavy *Všetky ingrediencie si kúpite u nás v o
prejsť na článok