Dostatok antioxidantov = dlhší + zdravší život

Aj keď si to neuvedomujeme, denne musí náš organizmus odolať miliónom útokov na naše zdravie. Medzi útočníkov patria nielen vírusy, baktérie a pod., ale aj chemicky nestabilné častice nazývané voľné radikály.

prejsť na článok

Menej mäsa na tanieri = dlhší a zdravší život?

Podľa usporiadania chrupu a tráviacej sústavy je človek od prírody všežravec. Prečo potom stále viac ľudí prechádza na vegetariánstvo? A aké im to prináša výhody?

prejsť na článok

Menej cukru v strave = dlhší a zdravší život?

Cukor – milovaný aj nenávidený, potrebný aj nebezpečný. Medzi zvyšujúcou sa spotrebou cukru a nárastom civilizačných ochorení sa rysuje priama súvislosť. Téza „cukor je jed“ v posledných rokoch rezonovala internetovými diskusiami aj odbornou literatúrou..

prejsť na článok

Chcete byť zdravší? Pite matcha čaj!

Ak by sme mali poukázať na nejaký svojimi účinkami unikátny a originálny čaj s dlhoročnou tradíciou, potom sa musíme v tomto článku venovať čaju matcha. Ten sme spoznali na základe dlhoročnej japonskej kultúry a dodnes z hľadiska bohatých účinkov v podsta

prejsť na článok

Video 4 dlhsi nadpis clanku

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Video 4 dlhsi nadpis clanku appeared first on Bratislava za život 24/9/2023.

prejsť na článok

Zdravší život bez pšenice?

Pšeničné výrobky sú obľúbenou súčasťou našej stravy. Cereálie považujeme za zdraviu prospešné, chlieb a rohlíky jednoducho máme radi a konzumujeme ich denne. Koho z nás by napadlo, že by pšeničné dobroty mohli mať pre človeka nepriaznivé zdravotné dôsledk

prejsť na článok