HACCP online kurz

Systém HACCP je legislatívna požiadavka, ktorá sa týka každého kto vyrába, skladuje, prepravuje alebo inak manipuluje s potravinami v rámci celého potravinového reťazca. Systém HACCP sa aplikuje ako požiadavka od poľnohospodárskej výroby, cez spracovanie, výrobu potravín, skladovanie, dopravu a obchod a taktiež stravovacie zariadenia. Systém HACCP z anglického Hazard Analysis and Critical Control Point bo vyvinutý v USA v 60 rokoch pre potreby kozmických letov zameraný na mikrobiologické požiadavky. Neskôr sa tento systém začal zavádzať v potravinárskom priemysle a bol rozšírený o ďalšie nebezpečenstvá ako chemické a fyzikálne. Požiadavka vychádzala z Codex alimentarius a je legislatívnou požiadavkou pre všetky členské krajiny Európskej Únie. Jednotlivé členské krajiny prijali a zakotvili túto požiadavku do národných legislatív. Na Slovensku bola táto požiadavka zakotvená v 8. Hlave Potravinového kódexu s povinnosťou mať vypracovaný a zavedený systém HACCP v každej potravinárskej prevádzke od 1.1.2000. Okrem požiadavky zavedenia systému HACCP musí každý, kto manipuluje s potravinami, byť zo systému HACCP preškolený kompetentnou osobou a vedieť to preukázať. Povinnosť sa týka každého výrobného pracovníka, manažmentu, manažéra kvality a bezpečnosti potravín, interných a externých audítorov v potravinárstve, tímu HACCP, ako aj ďalších riadiacich pracovníkov v oblasti potravinárstva. HACCP online kurz V tejto oblasti sme pripravili online kurz systému HACCP z pohodlia domova, kde si individuálne každý účastník zvolí čas a dĺžku vzdelávania. Online prednáška je vykonávaná expertom, inšpektorom a audítorom v oblasti potravinárstva dopĺňaná obrazovou prezentáciou a príkladmi z praxe. Zakončenie je online testom kde účastník dostane okamžite vyhodnotenie testu. V prípade neúspechu je možné test opakovať. Výsledkom úspešného absolvovania kurzu a testu je vystavenie certifikátu, ktorý slúži ako doklad o úspešnom absolvovaní kurzu a je nevyhnutný pre výkon práce v celom potravinárstve. Pokiaľ ste sa rozhodli absolvovať tento online kurz, objednajte si ho z nášho obchodu. 66,00 s DPH | 55,00 bez DPHPridať do košíka The post HACCP online kurz appeared first on Školenia a kurzy.

prejsť na článok

Interný audítor v potravinárstve

Do ponuky našich online kurzov pribudol ďalší, Interný audítor v potravinárstve. Obsah a dĺžka kurzu odpovedá štandardnému trojdňovému kurzu Interný audítor v potravinárstve. Kurz pozostáva z 24 približne 45 minútových videí (online prednášok) vrátane prí

prejsť na článok

kurz Hygienické minimum

Náš kurz prebieha online, takže ho môžete absolvovať v pohodlí Vášho domova. Venuje sa Vám lektor/verejný zdravotník, dva dni po sebe v podvečerných hodinách. V cene sú aj učebné materiály. Príspevok kurz Hygienické minimum zobrazený najskôr Kurzy Pre Ka

prejsť na článok

3 rýchle tipy, ako ušetriť na Online kurze AngličtinaRýchlo

Tip #1 Ak si zamestnaný a tvoj zamestnávateľ využíva pre zamestnanecké výhody Benefit Plus, môže ti preplatiť časť členského v kurze, alebo dokonca aj komplenú výšku členského. Zisti viac tu >> https://benefitplus.sk/ Tip #2 Ak si zamestnaný a tvo

prejsť na článok

Akreditovaný kurz Mediátor

Od decembera 2015 organizujeme vo Zvolene akreditovaný kurz Mediátor. Modulový kurz je akreditovaný Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR v rozsahu 100 hodín. Kurz pozostáva z troch základných modulov: Interpersonálna komunikácia a psychologic

prejsť na článok

Kurz fotografovania

Intenzívny kurz v trvaní 4 hodín počas jedného dňa (sobota -SNV, KE). Získate štandardné znalosti o fotografovaní: režimy snímania, clona, expozícia, ISO, využitie svetla a blesku, kompozícia, fotenie portrétov, praktické cvičenia a mnoho ďalšieho Kurz za

prejsť na článok