Do ponuky našich online kurzov pribudol ďalší, Interný audítor v potravinárstve. Obsah a dĺžka kurzu odpovedá štandardnému trojdňovému kurzu Interný audítor v potravinárstve. Kurz pozostáva z 24 približne 45 minútových videí (online prednášok) vrátane prípadových štúdií. Interný audítor v potravinárstve online kurz Pripravili sme pre Vás online kurz Interný audítor v potravinárstve z pohodlia domova, kde si individuálne každý účastník zvolí čas a dĺžku vzdelávania. V prvej časti dostane účastník informácie o základnej legislatívnej požiadavke na HACCP, požiadavky EU v zmysle Codexu alimentarius a to požiadavky na vypracovanie dokumentácie, zavádzanie a overovanie systému HACCP a ďalšie dôležité informácie o spôsobe vedenia a udržovania systému v potravinárskej výrobe. V druhej časti bude účastník informovaný o základnej legislatívnej požiadavke na Správnu výrobnú prax a to programy predbežných opatrení (PRPs), požiadavky legislatívy na vypracovanie dokumentácie, zavádzaní a overovaní systému PRPs a ďalšie dôležité informácie o spôsobe vedenia a udržovania systému v potravinárskej výrobe. V tretej časti sa účastník dozvie požiadavky na výkon auditu systému v zmysle normy ISO 19011:2011. V tejto časti budú stanovené požiadavky na plánovanie, výkon auditov, vedenie dokumentácie ale aj požiadavky na interných audítorov. Účastník sa dozvie spôsob a techniky výkonu auditov. Zameranie kurzu HACCP Správna výrobná prax (PRPs) ISO 19011:2011 Požiadavky noriem a predpisov Tvorba a implementácia systému Vedenie a uloženie dokumentácie Požiadavka na interných audítorov Požiadavky na plánovanie a výkon auditov Využiteľnosť v praxi Účastníci kurzu dostanú informácie: o požiadavkách štandardu a legislatívnych požiadavkách ako vypracovať, implementovať a viesť systém ako vykonávať interné audity v prevádzkach závodu Kto bude prednášať? Online prednášku vykonáva IRCA registrovaný medzinárodný audítor Ing. Milan Machalec, MPH, ktorý má bohaté skúsenosti z výkonu auditov na Slovensku ale aj v zahraničí. Online prednáška je dopĺňaná obrazovou prezentáciou a príkladmi z praxe. Zakončenie je online testom kde účastník dostane okamžite vyhodnotenie testu. V prípade neúspechu je možné test opakovať. Výsledkom úspešného absolvovania kurzu a testu je vystavenie certifikátu, ktorý slúži ako doklad o úspešnom absolvovaní kurzu. Pokiaľ ste sa rozhodli absolvovať tento online kurz, objednajte si ho z nášho obchodu, kde nájdete aj podrobnejší obsah kurzu. 132,00 s DPH | 110,00 bez DPHPridať do košíka The post Interný audítor v potravinárstve appeared first on Školenia a kurzy.
Dovoľujem si Vás pozvať na 3 dňové školenie Interný audítor FSSC 22000. Interný audítor FSSC 22000 V prvej časti dostanete informácie o schéme FSSC, požiadavky štandardu, podmienky certifikácie, rozdiely medzi štandardmi IFS, BRC a štandardom FSSC a ďalši
prejsť na článokPre systémy manažérstva, procesy a zakaznícke požiadavky Audit je systematický, nezávislý a dokumentovaný proces získavania dôkazov auditu a ich objektívneho hodnotenia pre určenie rozsahu splnenia kritérií auditu. Audit sa v systémoch manažérstva a súv
Systém HACCP je legislatívna požiadavka, ktorá sa týka každého kto vyrába, skladuje, prepravuje alebo inak manipuluje s potravinami v rámci celého potravinového reťazca. Systém HACCP sa aplikuje ako požiadavka od poľnohospodárskej výroby, cez spracovanie,
prejsť na článokEstragón, Koriander, Kardamon a Nigella. Čo je čo? Je to korenie či bylinka? Estragón: Táto bylinka je síce nenápadná rastlinka, no je veľmi nápomocná ako liečivá bylina a aj ako korenina. Estragón môžete použiť napríklad na odstránenie bolestí (brucha,
prejsť na článokS umelou inteligenciou pracujem denne od roku 2020. Celkovo som na online marketingu pre klientov strávil za tú dobu viac ako 6000 hodín. Podstatná časť tohto času, bola venovaná práve tvorbe, riadeniu a analýze kampaní využívajúcich AI. Preinzeroval som
prejsť na článok