Potrebujeme: 600 g polohrubej múky 25 g droždia 250 ml mlieka 30 g práškového cukru soľ 2 žĺtky 70 g masla masť na vymastenie plechu a potretie Plnka 50 g masti 600 g hlávkovej kapusty soľ, mletá škorica, cukor Príprava: Z trochy múky, mlieka, droždia a cukru vymiešame kvások. Na Príspevok Kapustníky je zobrazený ako prvý na Handmade remeslo.
Račiansky vinohradnícky spolok vás srdečne pozýva na tradičnú spoločenskú akciu Valentín s vinármi, ktorá sa uskutoční v piatok 9.2.2024 od 16:00 do 24:00 hod. a v sobotu 10.2.2024 od 16:00 do 24:00 hod. v Červenej lisovni Nemeckého kultúrneho domu na uli
prejsť na článok1x hlasované Čas prípravy (celkovo spolu): 120 minút Čas pečenia: 40 minút Počet porcií: 30 K Vianociam neodmysliteľne patrí nielen sladké, ale aj slané pečivo. Jedno z najvhodnejších je tzv. krehké slané pečivo, ktoré vďaka svojej konzistenc
prejsť na článokVarenie Chala- židovská vianočka z kysnutého cesta. Chalva – orientálna cukrovinka so zvláštnou chuťou, ľahko sa rozplýva, je vyrobená z mandlí, cukru a sezamového oleja. Chateaubriand – recept na dvojitý biftek z francúzskej kuchyne. Cheesecake – typic
prejsť na článokVarenie Chala - židovská vianočka zkysnutého cesta. Chalva – orientálna cukrovinka so zvláštnou chuťou, ľahko sa rozplýva, je vyrobená zmandlí, cukru asezamového oleja. Chateaubriand – recept na dvojitý biftek zfrancúzskej kuchyne. Cheesecake – typický a
prejsť na článok