Kuchyňa Dekton

kuchyňa Dekton Projekt kuchyne black kde sme využili perfektné technické i vizuálne vlastnosti keramického povrchu Decton. druh projektu Kuchyňa použité materiály Dekton lokalita Viedeň, Rakúsko dátum realizácie 12.01.2019 Kuchynská pracovná doska vo Viedni dostala unikátny dizajn v podobe Dektonu, ktorý v kombinácii s bielou linkou a skrinkami vytvoril jednoduchú, no efektnú súhru tradičných farieb. Decton už na prvý pohľad upúta svojou štruktúrou. Tento ultrakompaktný materiál sa vyrába lisovaním prírodných a syntetických zložiek. Vďaka tomu je variabilný a jeho dizajn je vždy neopakovateľný. Štruktúra, ktorú vytvára pôsobí na oko „nečisto“, no v skutočnosti je čierny Dekton veľmi ľahko udržiavateľným materiálom. Pri práci s ním sme zohľadňovali i kontrast s bielou linkou a skrinkami. Klasická čiernobiela kombinácia tak získala úplne iný rozmer. galéria projektu Predošlé Ďalšie Páči sa vám tento projekt? Neváhajte a kontaktujte nás a radi sa pozrieme na vaše požiadavky. MÁM ZÁUJEM The post Kuchyňa Dekton appeared first on Stone Company, s.r.o..

prejsť na článok

materiál Dekton

Dekton je moderný materiál, ktorý sa používa pre rôzne stavebné a dizajnérské projekty. Tento materiál je vynikajúci svojou odolnosťou, trvanlivosťou a estetickými vlastnosťami. V nasledujúcom článku sa pozrieme na niektoré z najdôležitejších charakterist

prejsť na článok

Kúpeľňa Dekton

Kúpeľňa DeKton Projekt tejto kúpeľne spočíval v jednoduchosti a praktickosti. S nami však opäť dostal nádych unikátnosti. Aj vďaka Dectonu.

prejsť na článok

Kuchyňa Gray A

kuchyňa gray Minimalistický dizajn v priestore malej kuchyne dostal rukopis odolnej akrylátovej pracovnej dosky vďaka Corianu.

prejsť na článok

Kuchyňa Gray B

kuchyňa gray B Ďalšia realizácia bytovej jednotky, kde sme pre jednoduchú údržbu a trvácnosť použili akrylátový materiál Corian.

prejsť na článok

Medicentrum

Medicentrum Kuchyňa v Medicentre patrila dispozíciou k pomerne rozmerným projektom, čo si vyžadovalo zváženie množstva faktorov.

prejsť na článok