Kuchyňa Gray A

kuchyňa gray Minimalistický dizajn v priestore malej kuchyne dostal rukopis odolnej akrylátovej pracovnej dosky vďaka Corianu. druh projektu Kuchyna použité materiály Corian lokalita Dunajská Bratislava, Slovensko dátum realizácie 06.04.2019 Dispozícia kuchyne v bratislavskom byte na Dunajskej ulici si vyžadovala dômyselné premyslenie projektu. Rozhodli sme sa pre akrylový povrch Corian v sivom odtieni. Keďže dispozícia kuchyne nebola príliš štedrá, dôležité bolo priestor opticky prehĺbiť. To sa nám podarilo vďaka svetlosti. Corian je veľmi odolným kompozitným materiálom. Kuchynská pracovná doska vďaka nemu získala nielen mechanickú odolnosť, ale aj novú tvár. V kombinácii s ďalšími prvkami kuchyne, ako kuchynská linka či skrinky v priestore dokonale vynikol a napriek, na pohľad všednej farbe, celý priestor oživil. galéria projektu Predošlé Ďalšie Páči sa vám tento projekt? Neváhajte a kontaktujte nás a radi sa pozrieme na vaše požiadavky. MÁM ZÁUJEM The post Kuchyňa Gray A appeared first on Stone Company, s.r.o..

prejsť na článok

Kuchyňa Gray B

kuchyňa gray B Ďalšia realizácia bytovej jednotky, kde sme pre jednoduchú údržbu a trvácnosť použili akrylátový materiál Corian.

prejsť na článok

Kuchyňa Dekton

kuchyňa Dekton Projekt kuchyne black kde sme využili perfektné technické i vizuálne vlastnosti keramického povrchu Decton.

prejsť na článok

Medicentrum

Medicentrum Kuchyňa v Medicentre patrila dispozíciou k pomerne rozmerným projektom, čo si vyžadovalo zváženie množstva faktorov.

prejsť na článok

Rodinný dom ABIES v blízkosti Zvolena

Dispozícia objektu je prízemná, jednopodlažná. V objekte sa nachádza  zádverie, z ktorého sa vstupuje cez chodbu do všetkých miestností domu. Priamo zo zádveria sa vstupuje do technickej miestnosti. Z obývacej izby je zabezpečený vstup na terasu.  Kuchyňa

prejsť na článok

Apartmán Laminam

apartmán laminam Komplexný projekt kuchyne a jedálne, kde hlavnú rolu zohral materiál Laminam s keramickým povrchom.

prejsť na článok