Kuchyňa Gray B

kuchyňa gray B Ďalšia realizácia bytovej jednotky, kde sme pre jednoduchú údržbu a trvácnosť použili akrylátový materiál Corian. druh projektu Kuchyna použité materiály Corian lokalita Bratislava, Slovensko dátum realizácie 06.04.2019 Bytová jednotka na Dunajskej ulici v Bratislave si opäť žiadala kreatívne riešenie. Priestoru opäť nebolo nazvyš a okrem kuchynskej pracovnej dosky sme zapracovali aj kuchynský barový pult. Corian v sivom prevedení zohral dôležitú úlohu nielen v otázke kvality kuchynskej pracovnej dosky. Tentoraz dostal aj podobu kuchynskej zásteny a kuchynského barového pultu, ktorý poslúži aj ako jedálenský stôl. Práca s Corianom je skutočne vďačná, hoci treba vlastnosti materiálu dobre poznať. Opäť sme vsadili na akrylátový Corian, pretože v kombinácii s doplnkami kuchynskej linky dotvára ozajstnú harmóniu. galéria projektu Predošlé Ďalšie Páči sa vám tento projekt? Neváhajte a kontaktujte nás a radi sa pozrieme na vaše požiadavky. MÁM ZÁUJEM The post Kuchyňa Gray B appeared first on Stone Company, s.r.o..

prejsť na článok

Kuchyňa Gray A

kuchyňa gray Minimalistický dizajn v priestore malej kuchyne dostal rukopis odolnej akrylátovej pracovnej dosky vďaka Corianu.

prejsť na článok

Kuchyňa Dekton

kuchyňa Dekton Projekt kuchyne black kde sme využili perfektné technické i vizuálne vlastnosti keramického povrchu Decton.

prejsť na článok

Medicentrum

Medicentrum Kuchyňa v Medicentre patrila dispozíciou k pomerne rozmerným projektom, čo si vyžadovalo zváženie množstva faktorov.

prejsť na článok

Rodinný dom ABIES v blízkosti Zvolena

Dispozícia objektu je prízemná, jednopodlažná. V objekte sa nachádza  zádverie, z ktorého sa vstupuje cez chodbu do všetkých miestností domu. Priamo zo zádveria sa vstupuje do technickej miestnosti. Z obývacej izby je zabezpečený vstup na terasu.  Kuchyňa

prejsť na článok

Apartmán Laminam

apartmán laminam Komplexný projekt kuchyne a jedálne, kde hlavnú rolu zohral materiál Laminam s keramickým povrchom.

prejsť na článok