Letný hit Beyoncé o inflácii (neurálny Braňo + čet GPT)

Dnešné komentáre napísal sám čet GPT. Niekde mu ušla pointa a niekde ju dovysvetlil neurálny Braňo. Tým pádom sa dozviete, prečo netreba veriť duchom v starých kaštieľoch, prečo vás fajčenie v hongkonských uliciach môže stáť život a kedy začína byť chuť na futbal nezdravá.

prejsť na článok

Sado Gastro

Kedy začnú Slováci odiť do rčmy? Bol Ježiš dinosaurus a Panna Mária krokodílka? Alebo skôr naopak? Dnes strihá Tomáš, lebo Braňo hrá s kapelou na pohrebe. Museli sme to vysvetliť tu, pretože kto má vysvetľovať veci v podcaste a nevysvetlil to? Braňo. 

prejsť na článok

Denný letný tábor

Denný letný tábor 10.7. -14.7.2023 8:00 16-00 / deti od 7 do 12 rokov Info: Ing. Emília Kupcová 0905 338 7775, [email protected] Informácie pre rodičov (pdf) Prihláška na denný detský tábor (pdf) Vyhlásenie zákonného zástupcu o zdravotnom stave d

prejsť na článok

Pankreas, Serval a Bonifal

Klesá kvalita Putinových dvojníkov? Ktorý národ sa najviac bojí výšok? Ako Braňo dojí svoje kravičky? Samé otázky.

prejsť na článok

Ako zistíme, kto sa stal prezidentom

Kedy sa všetci Slováci budú volať Bezák? Prečo je dobré poslať milenku do vesmíru? Pri akej teplote periete kondómy? Plus exkluzívny bonus: Braňo prvýkrát povie vtip

prejsť na článok

Letný rozvrh MHD Trenčín: Školské prázdniny prinesú zmeny!

Informujeme cestujúcu verejnosť MHD Trenčín, že počas letných školských prázdnin, od 1. júla do 31. augusta 2024, budú Príspevok Letný rozvrh MHD Trenčín: Školské prázdniny prinesú zmeny! je zobrazený ako prvý na Square Trenčín.

prejsť na článok