Tento recept je super nápad na obed alebo na večeru! Ponúkajme s opekanými zemiakmi, s ryžou a pod.! Mleté mäso v slanine Mleté mäso v slanine - výborný nápad na obed! Typ jedlaHlavné jedlo, Obed, Večera KuchyňaČeská, Slovenská CenaLacné recepty Množstvo Príprava 16ks 15minút Varenie Pasívny čas 45minút 10minút Množstvo Príprava 16ks 15minút Varenie Pasívny čas 45minút 10minút Prísady 1PL soľ 1000g mleté mäsohovädzie 1-2PL korenie na mäso 3strúčik cesnak 2ks vajíčko 1ks cibuľa podľa potreby slaninaplátky Postup Mleté mäso zmiešame so soľou, pridáme korenie na mäso, vajíčka a dôkladne premiešame. Pridáme orestovanú cibuľu a roztlačený cesnak. Premiešame na kompaktnú hmotu. Z mäsa vytvárame guľky cca 7-8 dkg a zabalíme do slaniny. Pečieme v hlbokom pekáči v horucej rúre, 180°C asi 45 minút. Ponúkame s ryžou, opekanymi zemiakmi a s čerstvým miešaným šalátom. Poznámky k receptu Príspevok Mleté mäso v slanine zobrazený najskôr Lacné recepty.
Varenie – Recepty – Mäso a ryby Rezne z hovädzej pečene s hustou šťavou podávané s ryžou. Ingrediencie: 400 g hovädzej pečene 40 g slaniny 1 veľká cibuľa 10 g múky soľ mleté čierne korenie Príprava: Na kocky pokrájanú a opraženú slaninu pridám
prejsť na článokVarenie – Recepty – Mäso a ryby Pečené morčacie mäso na smotane podávané s knedľou. Ingrediencie: zadný diel z morky a 2 stehná 150 g masla 1 veľká cibuľa soľ mleté čierne korenie 10 g zázvoru 50 ml smotany 50 g hladkej múky Príprava: Morčac
prejsť na článokVšetci dobre poznáme špagety bolognese, ktoré pochádzajú z Talianska a sú veľmi obľúbené. Originálny recept je však trošku iný ako Vám dnes prinášame my, zvolili sme “slovenskú” verziu týchto špagiet, ktorá je o dosť jednoduchšia na prípravu. Pôvodný rece
Varenie – Recepty – Mäso a ryby Mäso a vajcia, to všetko už na Veľkú noc môžeme. Výborný recept na sviatočnú kombináciu. Ingrediencie: 500 g hovädzieho mäsa zo stehna 3 vajcia olej 1 cibuľa soľ mleté čierne korenie hladká múka Prípra
prejsť na článokVarenie – Recepty – Polievky Chutná polievka, ktorá zaručene zasýti a ktorú môžeme uvariť aj za poľných podmienok vprírode. Ingrediencie: 400 g hovädzieho mäsa soľ mletá rasca 2 lyžičky mletej červenej papriky mleté čierne korenie
prejsť na článok