Ochranné pracovné prilby a ako na ne?

Ochrana hlavy pri práci je veľmi dôležitá. Každý z nás už od detstva spoznal, aký je nepríjemný náraz do hlavy. Bolesť je veľmi silná a pokiaľ je náraz mohutnejší, tak táto udalosť môže jednoznačne skončiť v nemocnici čo si nikto neželá.

prejsť na článok

Montérková kolekcia Ardon Creatron: Ako vyzerá novinka od českého Ardonu?

Česká značka Ardon vyvíja a vyrába pracovné odevy od roku 2000. Za viac ako 20 rokov existencie sa stala silnou a dobre etablovanou značkou, ktorá ponúka nielen oblečenia, ale aj obuv, rukavice a ochranné pomôcky. Čo aktuálne ponúka medzi novinkami?

prejsť na článok

Zimné pracovné rukavice: Ako vybrať dobré pracovné rukavice na zimu?

S príchodom zimy sa mení aj šatník, ktorý potrebujeme pri práci vonku. Zimné pracovné potreby sa vzťahujú aj na rukavice, keďže mať pevný úchop a zároveň mať suché ruky je základ. Ako si vybrať najlepšie zimné pracovné rukavice?

prejsť na článok

Pracovné okuliare UVEX: Nemecká precíznosť a nadštandardná kvalita

Pracovné okuliare sú neodmysliteľnou súčasťou väčšiny zamestnaní, hlavne tam, kde hrozí úraz tváre a oči. Ako vyzerajú moderné pracovne okuliare a čo všetko dokážu?

prejsť na článok

Ako vybrať pracovné tenisky? Aktualizované 2024

Pracovné tenisky sú obľúbená kategória, najmä pre mladých ľudí, ktorí hľadajú kvalitnú a hlavne dizajnovú pracovnú obuv. Ako sa zorientovať v ponuke a ako vybrať najlepšie pracovné tenisky?

prejsť na článok

Kvalitné pracovné odevy? Objavte belgickú značku Dassy!

Pracovné odevy Dassy patria v našom okolí medzi menej známu značku. Hoci sa jedná o vysokokvalitné odevy, svoj domovský región majú v oblasti Belgicka či Nemecka. Čím sú pracovné odevy Dassy zaujímavé a čo všetko ponúkajú?

prejsť na článok