Petržlenová vňatka je ozdobou mnohých tanierov. Vyzerá pekne zeleno a zdravo. Vedeli ste však, že skutočne na zdravie pôsobí priaznivo?
Varenie – Recepty – Polievky Chutná polievka, ktorá zaručene zasýti a ktorú môžeme uvariť aj za poľných podmienok vprírode. Ingrediencie: 400 g hovädzieho mäsa soľ mletá rasca 2 lyžičky mletej červenej papriky mleté čierne korenie
prejsť na článokIngrediencie 1 cuketa 2 sladké zemiaky 1 pór 1 mrkva 5 dkg ovsené vločky 5 dkg syra 2 vajcia cesnak petržlenová vňať soľ korenie muškátový orech Návod na prípravu Nastrúhajte cuketu, mrkvu, sladké zemiaky a syr. Pridajte vajcia, ovsené vločky , soľ, kor
prejsť na článokVarenie – Recepty – Polievky Tradičná fazuľová polievka výborne zasýti i zahreje. Ingrediencie: 150 suchej fazule 250 g klobásy 1 menšia cibuľa cesnak zelená petržlenová vňať soľ Príprava: Fazuľu preberieme, umyjeme a namočíme ju deň vopred. V
prejsť na článokPotrebujeme: 1 hlávka šalátu 1 zväzok reďkoviek 2 uvarené vajcia 150 g syra s modrou plesňou 2 PL majonézy 1 téglik kyslej smotany čerstvé bylinky (pažítka, petržlenová vňať) citrónová šťava soľ mleté čierne korenie Príprava: 2/3 syra roztlačíme vidličko
Varenie – Recepty – Mäso a ryby Hydinové krokety môžeme pripraviť aj zo zvyškov duseného či vareného hydinového mäsa. Ingrediencie: 250 g mäsa z hodiny 40 g masla 40 g hrubej múky 150 ml mlieka 20 g strúhanky mleté čierne korenie zelená petržl
prejsť na článok