Prečo by ste sa mali vyhýbať lepku?

V poslednej dobe sa o lepku hovorí veľa, hlavne negatívne. Mnoho ľudí sa mu dnes snaží vyhýbať. Prieskumy však hovoria, že ide o oveľa viac, než len módny výstrelok. Tvrdenia ľudí, ktorým sa po lepkovej diéte uľavilo potvrdzujú vedecké štúdie. Tie dokazuj

prejsť na článok

Intolerancia na lepok: Ako nahradiť chlieb a uvariť „múčné“ jedlá?

Stravovaniu bez lepku dnes čelí mnoho rodín. Intolerancia môže nastať nielen umalých detí, ale aj udospelých jedincov. Vtomto článku sa nebudeme venovať čo všetko môže túto diagnózu ovplyvňovať, (na to nemám vzdelanie), ale skôr tomu, ako si čo najjednodu

prejsť na článok

Prečo je elektronická cigareta bez nikotínu tak skvelou voľbou?

Nikotín je alkaloid, ktorý v ľudskom tele pôsobí ako silná droga vyvolávajúca závislosť. Mnohí ľudia však nevedia, že je prudkým jedom. V cigaretách je obsiahnutý len v malom množstve, takže ani pri nadmernej konzumácii nedokáže priamo privodiť smrť. Môže

prejsť na článok

10 dôvodov, prečo by ste mali investovať do kvalitného obsahu na svoju webovú stránku

10 dôvodov, prečo by ste mali investovať do kvalitného obsahu na svoju webovú stránku Domov Novinky 10 dovodov Vítajte v našom novom článku venovanému copywritingu konkrténe článku o tvorbe obsahu, ktorý dokáže premeniť pravidelných návštevníkov Vašej web

prejsť na článok

Domáca výroba cmaru a jeho použitie

Cmar je univerzálnou zložkou v kuchyni. Pridáva chuť všetkému od dresingu na šalát cez doma pečený chlieb až po vyprážané kurča. Používa sa aj na pečenie pečiva, ktorému dodáva šťavnatosť. Kyselina v cmare navyše štiepi dlhé pramene lepku v ceste, čo zabe

prejsť na článok

Ktorých "éčok" sa báť nemusíte?

Patríte aj vy medzi ten typ spotrebiteľov, ktorý starostlivo kontroluje každý obal a umelinám sa snaží vyhýbať? Alebo naopak, vyberáte len podľa chuti či ceny? Hlavnou výstrahou pre nás sú väčšinou tzv. Éčka, ktoré sú vykresľované ako zákerní zabijaci. Vš

prejsť na článok