Grilovanie, smaženie alebo údenie v griloch a panviciach Muurikka je radosť. Aby sa však nestala zbytočná nehoda, dodržujte prosím pri práci niekoľko základných pravidiel. GrilyGrilovacie panvice Tipy pre gril Muurikka Smoker Grilujte vždy vonku, na terase alebo na balkóne a gril kvôli bezpečnosti postavte na rovnej, pevnej a nehorľavé miesto. Po zostavení skontrolujte a dotiahnite matice nožičiek.Gril je elektrický a má vlastné vykurovacie teleso. Nedávajte do neho preto uhlie, brikety ani v ňom nezakladajte oheň. K prevádzke nepoužívajte diaľkové ovládania alebo elektrické zásuvky s časovačom.Rošt aj obaja podnosy vložte dovnútra ešte pred začiatkom grilovanie. Ak dáte tácku až do rozohriateho grilu, hrozí, že sa pokroutí.Gril je počas grilovania extrémne horúci (až 300 ° C). Pri manipulácii s tácky a roštom preto majte rukavice, a to aj keď používate odnímací rukoväť.V Muurikka Smoker môžete údiť s rôznymi druhmi štiepky, len si postrážte, aby štiepka bola z kvalitného a zdravého dreva. Drevenú štiepku vždy vopred navlhčite a dávajte v tenkej vrstve. Ak chcete jedlo iba ľahko prevoňať, pridajte štiepku až ku koncu grilovaniePre jednoduchšiu prípravu malých kúskov odporúčame grilovací košík.Gril, rošt, odkvapkávacia tácka aj tácka na drevenú štiepku umyte čo najskôr po vychladnutí. Pre ľahšiu údržbu obaja tácky obaľte alobalom. Očistite aj povrch grilu a vykurovacie teleso od soli či slané kvapaliny, zabránite tak korózii.Gril a jeho časti nečistite hrubými čistiacimi prostriedkami, aby ste nepoškriabali povrch. Ideálny je k čisteniu Muurikka Multi-Cleaner.Gril skladujte na suchom mieste, najlepšie prikrytý ochranným obalom. Prezrieť si Muurikka Smoker ORIGINAL 1200 W v e-shope Použitie grilovacích panvíc Muurikka Novú panvicu pred prvou použitím umyte horúcou vodou a vyčistite jemným čistiacim prostriedkom (liatinovú panvicu 42 cm s vrúbkami iba vodou).Panvica usušte zahriatím na ohni a následne vymažte tenkou vrstvou tuku (napr. bravčovou masťou).Následne panvicu zohrejte na ohni a počkajte, až tuk stmavne alebo zaschne.Panva je pri grilovaní horúca, pri manipulácii radšej používajte rukavice a pri servírovaní na stôl potom špeciálny podstavec alebo ohrievací podstavec.Panvicu skladujte na suchom mieste vždy vyčistenú a vymazanú tukom.Panvice nemajú povrchovú úpravu a môžu časom reznout. Ak sa na povrchu objavia hrdzavá miesta, odstráňte ich a vymažte tukom. Prvé použitie grilovacie panvice Muurikka Ošetrenie po použití grilovacej panvice Muurikka The post Rady a tipy pre grilovanie so značkou Muurikka first appeared on Muurikka.
Drevo z jelše je vhodné pre údenie všetkých druhov pokrmov, a preto vám ku grilu prikladáme úvodný balíček 90 g jelšové štiepky. Na Slovensku je pre grilovanie veľmi obľúbené tiež drevo duba, buka a ovocných drevín, ako je jabloň či slivka. Medzi zaují
prejsť na článokPrečítajte si, ako bol s Muurikka Smoker spokojný jeden z najuznávanejších českých blogerov píšucich o jedle Martin Kuciel alias pán Cuketka. Gril vyskúšal skutočne dôkladne. Neuspokojil sa s klasickým využitím, na prípravu rôznych druhov mäsa alebo zelen
prejsť na článokGrilovanie je jednou z najobľúbenejších letných aktivít, pri ktorej sa stretávajú rodiny a priatelia, aby si spoločne vychutnali chutné jedlá a príjemné chvíle na čerstvom vzduchu. Výber správneho grilu je kľúčovým faktorom pre úspešné grilovanie a jedným
Stretla sa s ňou pravdepodobne každá žena a je považovaná za niečo nevzhľadné, čo je opakom krásy. Reč je o celulitíde. Najčastejšie sa objavuje na stehnách a zadku, no môžete ju nájsť aj na iných častiach tela. V dnešnom článku sa budeme venovať tomu, ak
prejsť na článokKefir.Sk stránka o vodnom a mliečnom kefíre. Ako spoznám, že sú tibi kryštáliky mŕtve? Na túto otázku sa len veľmi ťažko odpovedá. Vyslovene mŕtve kryštáliky sme videli len raz. Zlým zaobchádzaním sa nám podarilo kryštáliky v momente [] Článok Rady a tipy
prejsť na článok