Zažite pravej škandinávske grilovanie. S udiarni, grily, panvicami alebo kotlíky Muurikka si urobíte skvelé mäso, ryžu i zeleninu s minimom práce.
Vážení zákazníci, snažíme sa vám poskytnúť maximum informácií k ponúkanému tovaru aj k podmienkam nákupu. Napriek tomu sa môže stať, že sme niečo zabudli. Neváhajte nás prosím kontaktovať e-mailom s akýmkoľvek dotazom. Na tejto stránke nájdete odpovede na
Grilovanie, smaženie alebo údenie v griloch a panviciach Muurikka je radosť. Aby sa však nestala zbytočná nehoda, dodržujte prosím pri práci niekoľko základných pravidiel. GrilyGrilovacie panvice Tipy pre gril Muurikka Smoker Grilujte vždy vonku, n
Drevo z jelše je vhodné pre údenie všetkých druhov pokrmov, a preto vám ku grilu prikladáme úvodný balíček 90 g jelšové štiepky. Na Slovensku je pre grilovanie veľmi obľúbené tiež drevo duba, buka a ovocných drevín, ako je jabloň či slivka. Medzi zaují
S grilom Muurikka Smoker môžete grilovať, údiť alebo piecť mäso, klobásy, ryby, zeleninu alebo napríklad chleba. Každý pokrm vyžaduje rôznu dobu prípravy. Doba prípravy je závislá nielen od druhu pokrmu, ale aj na jeho veľkosti, konzistencii, obsahu tuku
Prečítajte si, ako bol s Muurikka Smoker spokojný jeden z najuznávanejších českých blogerov píšucich o jedle Martin Kuciel alias pán Cuketka. Gril vyskúšal skutočne dôkladne. Neuspokojil sa s klasickým využitím, na prípravu rôznych druhov mäsa alebo zelen