RECEPT - pečené bravčové mäso s medom a zázvorom Toto zdravé rezancové jedlo je lahodne nízkotučné so skvelou zmesou ázijských chutí – perfektná večera uprostred týždňa Postup: KROK 1 Priveďte do varu osolenú vodu a uvarte rezance podľa návodu na obale. Medzitým zmiešajte kukuričnú múku s 1 polievkovou lyžicou vody, potom vmiešajte sójovú omáčku a med a odstavte. KROK 2 Vo woku zohrejte olej na silnom ohni. Pridajte bravčové mäso a varte 2 minúty, kým nezhnedne. Pridajte zázvor, cesnak, korenie a cukrový hrach a varte ďalšie 2 minúty. Znížte oheň, potom pridajte zmes sóje a medu, miešajte a varte, kým omáčka nezačne bublať a nezhustne. Scedené rezance rozdelíme medzi 2 misky. Navrch dáme bravčové mäso a zeleninu a na záver posypeme sezamovými semienkami. Prajeme dobrú chuť Postup: KROK 1 Priveďte do varu osolenú vodu a uvarte rezance podľa návodu na obale. Medzitým zmiešajte kukuričnú múku s 1 polievkovou lyžicou vody, potom vmiešajte sójovú omáčku a med a odstavte. KROK 2 Vo woku zohrejte olej na silnom ohni. Pridajte bravčové mäso a varte 2 minúty, kým nezhnedne. Pridajte zázvor, cesnak, korenie a cukrový hrach a varte ďalšie 2 minúty. Znížte oheň, potom pridajte zmes sóje a medu, miešajte a varte, kým omáčka nezačne bublať a nezhustne. Scedené rezance rozdelíme medzi 2 misky. Navrch dáme bravčové mäso a zeleninu a na záver posypeme sezamovými semienkami. Prajeme dobrú chuť Ingrediencie: 2 porcie obľúbených rezancov 2 ČL kukuričnej múky 2 lyžice sójovej omáčky 1 lyžica medu 1 lyžica slnečnicového oleja 250g bravčovej panenky, nakrájanej na kúsky veľkosti sústa kúsok zázvoru vo veľkosti palca, nesekaný nadrobno 2 strúčiky cesnaku nakrájané nadrobno 1 zelená paprika, zbavená semienok a nakrájaná na plátky 100 g cukrového hrášku 1 ČL sezamových semienok Postup: KROK 1 Priveďte do varu osolenú vodu a uvarte rezance podľa návodu na obale. Medzitým zmiešajte kukuričnú múku s 1 polievkovou lyžicou vody, potom vmiešajte sójovú omáčku a med a odstavte. KROK 2 Vo woku zohrejte olej na silnom ohni. Pridajte bravčové mäso a varte 2 minúty, kým nezhnedne. Pridajte zázvor, cesnak, korenie a cukrový hrach a varte ďalšie 2 minúty. Znížte oheň, potom pridajte zmes sóje a medu, miešajte a varte, kým omáčka nezačne bublať a nezhustne. Scedené rezance rozdelíme medzi 2 misky. Navrch dáme bravčové mäso a zeleninu a na záver posypeme sezamovými semienkami. Prajeme dobrú chuť Ingrediencie: 2 porcie obľúbených rezancov 2 ČL kukuričnej múky 2 lyžice sójovej omáčky 1 lyžica medu 1 lyžica slnečnicového oleja 250g bravčovej panenky, nakrájanej na kúsky veľkosti sústa kúsok zázvoru vo veľkosti palca, nesekaný nadrobno 2 strúčiky cesnaku nakrájané nadrobno 1 zelená paprika, zbavená semienok a nakrájaná na plátky 100 g cukrového hrášku 1 ČL sezamových semienok Postup: KROK 1 Priveďte do varu osolenú vodu a uvarte rezance podľa návodu na obale. Medzitým zmiešajte kukuričnú múku s 1 polievkovou lyžicou vody, potom vmiešajte sójovú omáčku a med a odstavte. KROK 2 Vo woku zohrejte olej na silnom ohni. Pridajte bravčové mäso a varte 2 minúty, kým nezhnedne. Pridajte zázvor, cesnak, korenie a cukrový hrach a varte ďalšie 2 minúty. Znížte oheň, potom pridajte zmes sóje a medu, miešajte a varte, kým omáčka nezačne bublať a nezhustne. Scedené rezance rozdelíme medzi 2 misky. Navrch dáme bravčové mäso a zeleninu a na záver posypeme sezamovými semienkami. Prajeme dobrú chuť Príspevok RECEPTY: Pečené bravčové mäso s medom a zázvorom je zobrazený ako prvý na medas.sk.
DENNÉ MENU od 06.10.2023 do 10.11.2023 / 0949 222 503 ☀ Denné menu objednávajte do 9:30 hod Komplet menu 5,00€ (v termonádobe 5,30€) / Bez polievky 4,70€ (v termonádobe 5,00 €) ½ porcia 70% z ceny menu, samostatná polievka z menu 1,00€. V mesiacoch okt
prejsť na článokPondelok 09.03.2020 gramáž názov cena alergén Polievka 0,33 l Kurací vývar s cestovinou 1,3,9 0,33 l Bryndzová 1,7 1 120 g Vyprážaný praskajúci kurací rezeň, zemiaková kaša, kompót 4,20 € 1,3,7 2 120 g Kuracie prsia za
prejsť na článokProgram Svadobný stan na Orave Denné menu Bistro Catering Prenájom Bistra Catering domov Korýtko Švédske stoly k vám domov Svadobný catering Svadobné menu Švédske stoly Pochúťky Galéria Kontakt Menu P
prejsť na článokZaujíma vás, ako funguje výroba korenín v našom závode v Dvoroch na Žitavou, čo všetko Mäspoma vyrába a aké plány má na nasledujúce roky? Prečítajte si článok z pera Doc. MVDr. Josefa Kameníka, Csc., MBA z Fakulty veterinárnej hygieny a ekológie Veterinár
prejsť na článokNádorové ochorenia K vzniku nádorov môže prispievať mnoho rôznych faktorov. Napríklad dedičnosť, zloženie konzumovaných potravín a nápojov. Váš životný štýl alebo životné prostredie. Prispieva pitie alkoholu k rakovine? V posledných rokoch pribúdajú