V tomto recepte Vám ukážem ako môžete z klasického ružičkového kelu pripraviť dokonalé jedlo s jedinečným exotickým nádychom, chrumkavosťou a jemnosťou. Jednoduchý recept, ktorý roztancuje Vaše chuťové poháriky.
Med je prírodný antioxidant, ktorý sa môže pýšiť aj protizápalovými účinkami. Vyskúšajte ho v kombinácii s tofu a sójovou omáčkou v tomto chutnom šaláte. Čo potrebujeme: Postup: 1 biele tofu/ natural 3 lyžice medu 2 lyžice sójovej omáčky pomarančová šťav
prejsť na článokRýchle, exotické, zdravé a také dobré! Presne také sú ryžové rezance s arašidovou omáčkou a chrumkavým tofu. Ryžové rezance s arašidovou omáčkou som prvý krát jedla na večeri s kamoškou v ázijskej reštaurácii. Povedala som si, že musím skúsiť, či ich t
prejsť na článokČo potrebujeme: Postup: tortila placky tofu červenú fazuľu cibuľu červenú papriku avokádo soľ, korenie, mletý koriander, olivový olej dresing – jogurt, čili, soľ, korenie Tofu, cibuľu aj červenú papriku nakrájame na maličké kocky. Dáme ich na panvicu spo
prejsť na článokTofu sa vyrába vyzrážaním sójového mlieka, teda v podstate sa dá označiť ako sójový syr. Napriek tomu že v Ázii je tofu štandardnou súčasťou bežného jedálnička, väčšina Slovákov zrejme tofu ešte nikdy neochutnala. A to je škoda, pretože tofu je skvelým zá
prejsť na článokPečené tofu so slivkovou omáčkou Slivky sú moja veľká láska a v spojení s údenými a slanými chuťami by ic
prejsť na článok