Na obľúbené rezance so zeleninou a mäsom nemusíte chodiť len k okienku rýchleho občerstvenia. Ázijská rýchlovka, ktorá je skvelá, keď nie je čas na veľké varenie. Podľa nášho receptu ju zvládne uvariť aj začiatočník.
Ak hľadáte jednoduchý a rýchly recept, tak ste na správnom mieste. Toto jedlo je u mňa šampión v kategórii nemám čas variť. Soba rezance sa dajú pripraviť ako teplé jedlo, ktoré zasýti, ale je fajn aj v studenej verzii najmä počas horúcich letných mesiaco
prejsť na článokÁzia je rozmanitý kontinent s bohatou kultúrou a tisíckami rôznych a chutných kuchýň. Jej rozsiahla kulinárska krajina siaha od voňavého indického karí cez chutné jedlá z rezancov v Thajsku, komplexné chute čínskych wokov, čerstvé sushi a sashimi z Japons
prejsť na článokJarné závitky sú špecialitou, ktorú si môžete ochutnať v ázijských bistrách. Základ tvorí mäso, zelenina, ryžové rezance a ryžový papier, ktorý drží závitok pohromade a následne sa opražia dozlatová. INGREDIENCIE5 listov ryžové
prejsť na článokKeď premýšľate o cestovinách, čo vás napadne? Plný tanier špagiet so syrom a s kečupom? Alebo zapekané lasagne v trúbe? Či vyprážané ryžové rezance z čínskej reštaurácie? Cestoviny môžu byť chutné, ale zároveň môžu byť tiež súčasťou zdravej výživy. V tomt
prejsť na článokBlondínka si kupuje nové auto a pýta sa predavača: - Prosím vás, je to rýchle auto? - Samozrejme, 240 kilometrov za hodinu. - Neklamte, hodina toľko kilometrov nemá!
prejsť na článok