STYLUS – PRENÁJOM ADMINISTRATÍVNA BUDOVA, OREŠIANSKA

STYLUS – PRENÁJOM ADMINISTRATÍVNA BUDOVA, OREŠIANSKA Ponuka 0 € / mes. Príspevok STYLUS – PRENÁJOM ADMINISTRATÍVNA BUDOVA, OREŠIANSKA je zobrazený ako prvý na STYLUS.

prejsť na článok

STYLUS – PRENÁJOM OBCHODNÝCH PRIESTOROV V SRDCI SÍDLISKA

STYLUS – PRENÁJOM OBCHODNÝCH PRIESTOROV V SRDCI SÍDLISKA Ponuka 5 € / mes. Príspevok STYLUS – PRENÁJOM OBCHODNÝCH PRIESTOROV V SRDCI SÍDLISKA je zobrazený ako prvý na STYLUS.

prejsť na článok

Administratívna budova Bratislava -Trnávka

Projekt a lokalizácia: Asanácia administratívnej budovy v Bratislave Trnávka. Realizácia: 2017 2018 O projekte: Asanácia administratívnej budovy, garáže a prístrešku pre autá. The post Administratívna budova Bratislava -Trnávka appeared first on

prejsť na článok

Kolaudácia druhej budovy

Dňa 3. 7. 2018 bola právoplatne skolaudovaná druhá budova EcoPoint Office Center v Košiciach. Prví nájomníci sa už sťahujú do svojich nových kancelárskych priestorov. K dispozícii je na prenájom ešte niekoľko voľných moderných kancelárskych plôch. EcoPoin

prejsť na článok

PRENÁJOM, OBCHODNÝ PRIESTOR, 135M2, LIMBOVÁ

PRENÁJOM, OBCHODNÝ PRIESTOR, 135M2, LIMBOVÁ Ponuka 4 € / mes. Príspevok PRENÁJOM, OBCHODNÝ PRIESTOR, 135M2, LIMBOVÁ je zobrazený ako prvý na STYLUS.

prejsť na článok

Prenájom dvojkancelárie B.S.Timravy s vyhradeným parkovaním,40 m2

Prenájom dvojkancelárie B.S.Timravy s vyhradeným parkovaním,40 m2 Ponuka 390 € / mes. Príspevok Prenájom dvojkancelárie B.S.Timravy s vyhradeným parkovaním,40 m2 je zobrazený ako prvý na STYLUS.

prejsť na článok