SUNFOOD Miso ryžové červené BIO 300 g

SUNFOOD Miso ryžové červené BIO 300 g Vyrába sa tradičným spôsobom fermentácie, bez pridania chemických prísad a farbív. Fermentuje približne rok. Zaujme predovšetkým príťažlivou textúrou a vyváženou chuťou, ktorá kombinuje zemité a slané tóny. Výhody produktu Bio produkt. Bez pridania chemických prísad a farbív. Zloženie produktu Sójové bôby BIO, ryža BIO, morská soľ, voda, koji (Aspergillus oryzae). Alergény: sója. Výživové hodnoty v 100 g: Energetická hodnoty 751 kJ / 179 kcal, Tuky 6,1 g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,2 g, Sacharidy 18,5 g z toho cukry 10,8 g, Bielkoviny 10,2 g, Soľ 11,6 g. Odporúčané použitie Používa sa na dochutenie polievok, omáčok, nátierok, dresingov, zálievok. Miso pasta 1/4 polievkovej lyžice na porciu sa rozmieša v malom množstve vody a naleje sa do hotovej polievky, omáčky, zálievky nevarí sa, aby sa zachovali všetky telu prospešné látky. Dôležité upozornenia Nafúknuté viečko nie je na závadu. Nevystavovať priamemu slnečnému žiareniu. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Po otvorení uchovávať v chlade do 10 °C. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Množstvo v balení Balenie obsahuje 300 g. Informácie o produkte Výrobca: Sunfood VM s.r.o. Značka: SUNFOOD Kód výrobku: 496201 Kód EAN: 8594037111188 Držiteľ rozhodnutia: Sunfood VM s.r.o. Země původu: Japonsko The post Produkty first appeared on Biomania.sk.

prejsť na článok

Červené verzus ružové korenie

Poznáte červené korenie? Omyl, to čo väčšinou nájdete na etiketách ako červené korenie je v skutočnosti brazílske ružové korenie. No existuje aj pravé červené korenie, čo sú sušené zrelé plody piepru čierneho. Rozdiel medzi nimi je vidno už na prvý pohľad

prejsť na článok

Červené pomaranče – zdravšie a menej kyslé

Červené (nazývané aj krvavé) pomaranče sa pestujú prevažne v stredomorských krajinách- Taliansku a Španielsku. Majú pomerne krátku sezónu v neskorej zime- dostupné sú od decembra do apríla. Od normálnych pomarančov sa odlišujú vzhľadom- ich koža je oranžo

prejsť na článok

Aj vy máte radi červené mäso?

Červené mäso - je zdravé alebo škodlivé? Je potrebné, alebo sa bez neho zaobídeme? Odborníci na zdravie a výživu nás v posledných desaťročiach neprestávajú prekvapovať zmenami svojich názorov ohľadom ne/bezpečnosti a ne/potrebnosti konzumácie červeného mä

prejsť na článok

S profesionálnym dekantérom od InnovaGoods si vychutnáte červené víno ako skutočný someliér

Profesionálny dekantér by nemal chýbať v domácnosti žiadneho milovníka červeného vína. Dekantér so stojanom od InnovaGoods je navyše vhodný aj na použitie v reštauráciách a baroch. Vychutnáte si s ním víno ako pravý someliér. To, že červené víno treba pre

prejsť na článok

Čierne, zelené, červené a biele korenie: ako si vybrať?

Napriek tomu, že čierne korenie je najrozšírenejším a hádam najviac používaným druhom korenia na svete, nie je jediným. Na jednom vždyzelenom kríku s názvom piepor čierny sa zbierajú až štyri druhy korenia. Čierne, biele, zelené a červené korenie sa odliš

prejsť na článok