Tatarák z tuniaka

Príspevok Tatarák z tuniaka je zobrazený ako prvý na Sushihanil.

prejsť na článok

Tatarák z lososa

Príspevok Tatarák z lososa je zobrazený ako prvý na Sushihanil.

prejsť na článok

Tip šefkuchára #2: Tatarák z lososa

Ingrediencie na 4 porcie 400 g filety z lososa 1-2 šalotky 2 PL olivový olej 50g kapari soľ, mleté biele korenie kôpor Postup Z lososa podľa potreby stiahnite kožu, vyberte väčšie kosti a mäso nakrájajte na maličké kocky. Postupne primiešavajte nadrobno

prejsť na článok

Hviezda  gastronómie otvorila reštauráciu v Schwechate

Priaznivci kvalitnej gastronómie asi poznajú meno Wolfgang Puck. Jediný šéfkuchár, ktorý má vlastnú hviezdu na Chodníku slávy v Hollywoode. Zaslúžil si ju tým, že už roky pripravuje catering na najvýznamnejšiu filmovú udalosť roka – odovzdávanie Oscarov.

prejsť na článok

Zimný festival jedla 2023

14.januára až 26.februára 2023 už jeho 10.ročník organizuje pre gurmánov z celého Slovenska lifestylový magazín Gurmán na Slovensku. ZFJ začne 14.januára a potrvá do 26.februára v štyridsiatich vybraných najlepších reštauráciách z celého Slovenska. Od

prejsť na článok

Oshi sushi: Objavte tento unikátny  pokrm

Oshi sushi japonská kuchyňa je plná prekvapení a jedinečných chuťových skúseností. Medzi širokú škálu japonských jedál patrí i Oshi sushi, ktoré je zaujímavým druhom tradičného sushi. Tento jedinečný štýl sushi získal popularitu nielen v Japonsku, ale aj

prejsť na článok