Tip šefkuchára #2: Tatarák z lososa

Ingrediencie na 4 porcie 400 g filety z lososa 1-2 šalotky 2 PL olivový olej 50g kapari soľ, mleté biele korenie kôpor Postup Z lososa podľa potreby stiahnite kožu, vyberte väčšie kosti a mäso nakrájajte na maličké kocky. Postupne primiešavajte nadrobno nasekanú šalotku, olej, kapari citrónovú alebo limetkovú šťavu a nakoniec dochuťte soľou a korením. Servírujte s nasucho opekanými kúskami bagety dozdobené nasekaným kôprom. Pripadne avokádovou penou a s čerstvou reďkovkou. The post Tip šefkuchára #2: Tatarák z lososa appeared first on LeTorri.

prejsť na článok

Tatarák z lososa

Príspevok Tatarák z lososa je zobrazený ako prvý na Sushihanil.

prejsť na článok

Tip šefkuchára #1: Marinovaný losos

Ingrediencie filet z lososa  cca 500g soľ 4 lyžice cukor 4 lyžice celé červené korenie (môže byť aj biele alebo čierne) 1 lyžička limetky 1/2 čerstvý kôpor  ½ zväzku 100 ml repkoveho oleja Postup Na filet (na stranu bez kože) vysypeme soľ a cukor pokvap

prejsť na článok

Tatarák z tuniaka

Príspevok Tatarák z tuniaka je zobrazený ako prvý na Sushihanil.

prejsť na článok

Steak z lososa

Vítáme Vás na stránkách naší restaurace, kde se vám snažíme přinášet na stůl něco nového a chuťově zajímavého. Príspevok Steak z lososa je zobrazený ako prvý na Sushihanil.

prejsť na článok

Chevicche z lososa

Dalsi recept z nasej dielne. Suroviny600 g čerstvý losos30 ml ocot ryžový50 ml šťava limetková100 ml šťava pomarančová1 PL (alebo podľa chuti) cukor hnedý3 strúčiky cesnak1 ks menšia cibuľa červená1/2 ks paprika červená1/2 ks paprika žltá100 g uhorka šalá

prejsť na článok