Dalsi recept z nasej dielne. Suroviny600 g čerstvý losos30 ml ocot ryžový50 ml šťava limetková100 ml šťava pomarančová1 PL (alebo podľa chuti) cukor hnedý3 strúčiky cesnak1 ks menšia cibuľa červená1/2 ks paprika červená1/2 ks paprika žltá100 g uhorka šalátová100 g papájaštipka koriander mletý10 g vňať koriandrová10 g medovka Postup: Filetu z lososa nakrájame na širšie rezance (asi 1 x 5 cm). V miske vymiešame cukor, šťavu z limetiek a pomaranča a ryžový ocot. Pridáme očistený a na plátky nakrájaný cesnak. Koriander a medovku otrháme a lístočky pokrájame. Všetko zamiešame a necháme asi 3 – 4 hodiny odležať. Mäso lososa na povrchu zbelie. Medzitým nakrájame zostávajúce suroviny na malé kocky (4 x 4 mm). Červenú cibuľu pozdĺžne natenko nakrájame. Všetky suroviny pridáme do ceviche až tesne pred podávaním a ešte necháme dobre vychladiť. Tip: Ceviche môžeme pripraviť aj z iných druhov morských rýb alebo plodov mora. Podávame s trhanými chrumkavými šalátmi (ľadový, rímsky), alebo aj s chutnou ciabattou alebo opečenou bagetou. „Jesť je nevyhnutnosť, ale jesť rozumne je umenie.“ François de la Rochefoucauld The post Chevicche z lososa appeared first on Empresa.
Ingrediencie na 4 porcie 400 g filety z lososa 1-2 šalotky 2 PL olivový olej 50g kapari soľ, mleté biele korenie kôpor Postup Z lososa podľa potreby stiahnite kožu, vyberte väčšie kosti a mäso nakrájajte na maličké kocky. Postupne primiešavajte nadrobno
prejsť na článokVítáme Vás na stránkách naší restaurace, kde se vám snažíme přinášet na stůl něco nového a chuťově zajímavého. Príspevok Steak z lososa je zobrazený ako prvý na Sushihanil.
prejsť na článokIngrediencie filet z lososa cca 500g soľ 4 lyžice cukor 4 lyžice celé červené korenie (môže byť aj biele alebo čierne) 1 lyžička limetky 1/2 čerstvý kôpor ½ zväzku 100 ml repkoveho oleja Postup Na filet (na stranu bez kože) vysypeme soľ a cukor pokvap
prejsť na článokPrémiová najvyššia kvalita výberových lososov. Lososy sú ručne solené s vysokokvalitnou morskou soľou s najvyšším stupňom opracovania rýb označovaným ako trim D. Sú údené tradičným spôsobom na bukovom dreve za studena v kamenných peciach. Údený losos