Máte chuť na tradičnú taliansku pizzu? V LeTorri vám ponúkame výnimočné chute Talianska vyrábané z najlepších a čerstvých ingrediencií.
Hľuzovka je jedným z najdrahších a najvyhľadávanejších gurmánskych jedál na svete. V LeTorri Vám túto vysoko cenenú pochúťku prinášame. Hľuzovka je vyhľadávaná pre svoju jedinečnú a intenzívnu chuť, ktorá sa často popisuje ako zemitá, pižmová a orechová.
Internet je plný úžasných faktov o všetkom, na čo si len viete spomenúť. Verte či nie, naša obľúbená talianska kuchyňa nie je žiadnou výnimkou. Aké zaujímavé fakty sme našli o populárnej pochúťke s názvom lasagne, ktorej základom sú cestoviny, rajčinová o
Milujete cestoviny a obzvlášť spaghetti? Príďte si do LeTorri pochutnať na tých najlepších spaghettách Caccio e Pepe a zažiť úžasný gastronomický zážitok na vlastnej koži. V čom sa tieto cestoviny líšia od tých ostatných? Dokonalá kombinácia chutí: Spaghe
Rizoto pozná asi každý z nás. Toto jedlo je chutné a poriadne vás zasýti. Takmer každá domácnosť má svoj vlastný recept, ktorý si vždy upraví podľa svojich preferencií a toho, čo je práve doma v chladničke dostupné. Krátko z histórie Táto rýchla a jednodu
Keby sme kategorizovali rôzne textúry a tvary cestovín, skončili by sme na vyčerpávajúcom zozname s viac ako 600 druhmi pasty. Avšak, poznáte aspoň niekoľko základných druhov, ktoré bežne využívate vo vašej kuchyni? Spaghetti Najpopulárnejším druhom talia
Ingrediencie na 4 porcie 400 g filety z lososa 1-2 šalotky 2 PL olivový olej 50g kapari soľ, mleté biele korenie kôpor Postup Z lososa podľa potreby stiahnite kožu, vyberte väčšie kosti a mäso nakrájajte na maličké kocky. Postupne primiešavajte nadrobno
Ingrediencie 1 kondenzované mlieko (uvarené skaramelizované) 250 g sušienok maslových karamelových 75 g masla 4 banány 280 ml šľahačky kakaový prášok Postup Kondenzované mlieko varíme ponorené vo vode asi 2 hodiny. Je dobré keď si to urobíte deň dopredu
Ingrediencie filet z lososa cca 500g soľ 4 lyžice cukor 4 lyžice celé červené korenie (môže byť aj biele alebo čierne) 1 lyžička limetky 1/2 čerstvý kôpor ½ zväzku 100 ml repkoveho oleja Postup Na filet (na stranu bez kože) vysypeme soľ a cukor pokvap
Rôzne tvary, textúry, chute i zloženie. Čo sa týka obľúbených talianskych cestovín, súčasný kulinársky trh je naozaj pestrý. Práve rozmanitosť je aj dôvodom, prečo si jednotlivé druhy cestovín vyžadujú rozdielny spôsob prípravy. Tenké a dlhé cestoviny pot
Ingrediencie 300 ml vyvar zeleninovy 200 ml smotany (15% obsah tuku) 100 ml citronovej stavy 300 g morských plodov 3 ks. zemiakový 1 ks. pór kôpor a krevety na dekoráciu mletý biely korenie soľ 100g masla Postup Ak chcete urobiť bielu lahodnú polievku