Tekvica - cenný dar prírody

Počasie nám už pomaly naznačuje, že sa blíži jeseň. Symbolom každej krásnej jesene je práve tekvica. V kuchyni ju môžeme využiť na rôzne pokrmy, ktoré budú chutiť vám, ale aj vašim blízkym.

prejsť na článok

SEC sa zamerala na Ethereum Bude definované ako cenný papier?

20. marca uviedol portál Fortune správu, v ktorej tvrdí, že americká Komisia pre cenné papiere a burzu (SEC) vydala súdne predvolania viacerým firmám. Cieľom týchto predvolaní má byť označenie kryptomeny Ethereum (ETH) za cenný papier. Problém Ethereum Fo

prejsť na článok

Tekvica - najväčšia bobuľa na svete

Väčšina ovocia či zeleniny má v niečom svoje prvenstvo. Či už je najsladšia, s najväčším podielom vitamínu C alebo najlepšia na trávenie... Aj tekvica má svoju prednosť. Je to najväčšia bobuľa sveta!

prejsť na článok

Je Ethereum cenný papier? 48 zákonodarcov USA žiada vysvetlenie

Americkí zákonodarcovia žiadajú vysvetlenie od SEC a Garyho Genslera týkajúce sa klasifikácie kryptomeny Ethereum (ETH). The post Je Ethereum cenný papier? 48 zákonodarcov USA žiada vysvetlenie appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

20. výročie Aucafe

Foie gras, tekvica, gaštan, hrozno Tortellini plnené tekvicou, jelenie ragú, espuma z vína Chianti

prejsť na článok

Tekvica s gréckym syrom feta

Varenie – Recepty - Zelenina a ovocie Chutné jesenné jedlo z tekvice a gréckeho syra. Ingrediencie: 1 tekvica Hokaido 3 strúčiky cesnaku korenie olivový olej soľ 1 balenie syru feta vlašské orechy Príprava: Tekvicu nakrájame na väčšie kocky,

prejsť na článok