UNIMARC FINITURA CERATA

UNIMARC FINITURA CERATA UNIMARC FINITURA CERATA je vodou riediteľný produkt na drevo, ktorý umožňuje dosiahnuť konečnú úpravu so saténovým vzhľadom. Výdatnosť / Spotreba5-6 m2/l na 2 vrstvy na dreve stredne savom. KÓD PRODUKTU:312 TECHNICKÉ PARAMETRE POPIS PRODUKTU VLASTNOSTI PRODUKTU VHODNÉ PODKLADY ŠPECIFICKÉ VLASTNOSTI POPIS PRODUKTU Pojivo na báze akrylátového kopolyméru obsahuje zvláštne pohlcovače UV žiarenia, priezračné pigmenty a mikrokryštalické vosky ktoré umožňujú zafarbenie dreva bez toho aby sa maskovalo jeho žilkovanie. Udeľujú mu takisto silnú odpudivosť vody, čím sa produkt dá použiť aj vo vonkajšom prostredí vystavený silným atmosférickým činiteľom a slnečným lúčom. Vytvorený film je obzvlášť pružný a nemení sa ani pri prirodzených štrukturálnych zmenách dreva. VLASTNOSTI PRODUKTU VHODNÉ PODKLADY Použiteľný pre drevo v exteriéri a interiéri:Drevené povrchy nové, staré a predtým natreté ako sú podkrovia, zárubne, balkóniky, ploty, obločnice, schody a rôzne predmety. ŠPECIFICKÉ VLASTNOSTI Možnosť tónovaniaNIEBázy pre tónovanieNIERiedenieProdukt je pripravený na použitie.Pri striekaní produkt riediť maximálne na 5% s vodou. The post UNIMARC FINITURA CERATA appeared first on San Marco Michalovce.

prejsť na článok

UNIMARC SMALTO LUCIDO

UNIMARC SMALTO LUCIDO UNIMARC SMALTO LUCIDO je vodou riediteľný produkt so zvýšenou kvalitou, na báze akrylátových živíc vo vodnej disperzii a farebných pigmentov vysokou stálosťou na svetle.

prejsť na článok

UNIMARC SMALTO SETA

UNIMARC SMALTO SETA UNIMARC SMALTO SETA je vodou riediteľný produkt so zvýšenou kvalitou, na báze akrylátových živíc vo vodnej disperzii a farebných pigmentov vysokou stálosťou na svetle.

prejsť na článok

UNIMARC SMALTO PER RADIATORI

UNIMARC SMALTO PER RADIATORI UNIMARC SMALTO PER RADIATORI je vodou riediteľný lak na báze akrylátových živíc, na hladké vrchné nátery výhrevných elementov. Je bez zápachu, preto je obzvlášť vhodný na nátery v interiéroch.

prejsť na článok

UNIMARC VERNICE

UNIMARC VERNICE UNIMARC VERNICE je jednozložkový produkt riediteľný vodou, použiteľný na nátery podláh a výrobkov z dreva v interiéroch.

prejsť na článok

UNIMARC SMALTO MICACEO

UNIMARC SMALTO MICACEO UNIMARC SMALTO MICACEO je lak na báze akrylátových živíc a lamelových plnív, ktorý chráni a dekoruje kovové povrchy.

prejsť na článok