UNIMARC SMALTO PER RADIATORI

UNIMARC SMALTO PER RADIATORI UNIMARC SMALTO PER RADIATORI je vodou riediteľný lak na báze akrylátových živíc, na hladké vrchné nátery výhrevných elementov. Je bez zápachu, preto je obzvlášť vhodný na nátery v interiéroch. Výdatnosť / SpotrebaNormálne sa nanášajú dve vrstvy, avšak produkt má zvýšenú kryciu schopnosť a môže byť nanesený aj v jednej vrstve.Orientačná výdatnosť: 4-5 m2/l na 2 vrstvy čo zodpovedá 40 mikrónom hrúbky po vyschnutí. KÓD PRODUKTU:3340460 TECHNICKÉ PARAMETRE POPIS PRODUKTU VLASTNOSTI PRODUKTU VHODNÉ PODKLADY ŠPECIFICKÉ VLASTNOSTI POPIS PRODUKTU Výrobok je vytvorený spôsobom aby odolával zvýšeným teplotám bez toho, aby sa poškodil a aby uľahčoval aj krytie hrán a okrajov.Akrylátové živice, z ktorých je zložený, poskytujú produktu zvýšenú umývaciu schopnosť, odolnosť voči vyblednutiu a dobrú priľnavosť na rôznych typoch podkladu. Ako všetky produkty vodou riediteľnej línie, aj UNIMARC SMALTO PER RADIATORI je ľahko aplikovateľný a rýchlo vysychajúci. VLASTNOSTI PRODUKTU VHODNÉ PODKLADY Použiteľný na kovové výhrevné elementy:Hladký konečný náter na radiátory a tepelné konvertory.Použiteľný na oceľové, liatinové a neanodizované hliníkové radiátory. ŠPECIFICKÉ VLASTNOSTI Možnosť tónovaniaÁNOBázy pre tónovanieÁNORiedeniePri nanášaní štetcom a valčekom sa neriedi. Pri nanášaní striekaním sa riedi vodou na 10 -15%. The post UNIMARC SMALTO PER RADIATORI appeared first on San Marco Michalovce.

prejsť na článok

UNIMARC SMALTO LUCIDO

UNIMARC SMALTO LUCIDO UNIMARC SMALTO LUCIDO je vodou riediteľný produkt so zvýšenou kvalitou, na báze akrylátových živíc vo vodnej disperzii a farebných pigmentov vysokou stálosťou na svetle.

prejsť na článok

UNIMARC SMALTO SETA

UNIMARC SMALTO SETA UNIMARC SMALTO SETA je vodou riediteľný produkt so zvýšenou kvalitou, na báze akrylátových živíc vo vodnej disperzii a farebných pigmentov vysokou stálosťou na svetle.

prejsť na článok

UNIMARC SMALTO MICACEO

UNIMARC SMALTO MICACEO UNIMARC SMALTO MICACEO je lak na báze akrylátových živíc a lamelových plnív, ktorý chráni a dekoruje kovové povrchy.

prejsť na článok

UNIMARC FINITURA CERATA

UNIMARC FINITURA CERATA UNIMARC FINITURA CERATA je vodou riediteľný produkt na drevo, ktorý umožňuje dosiahnuť konečnú úpravu so saténovým vzhľadom.

prejsť na článok

UNIMARC VERNICE

UNIMARC VERNICE UNIMARC VERNICE je jednozložkový produkt riediteľný vodou, použiteľný na nátery podláh a výrobkov z dreva v interiéroch.

prejsť na článok