UNIMARC VERNICE

UNIMARC VERNICE UNIMARC VERNICE je jednozložkový produkt riediteľný vodou, použiteľný na nátery podláh a výrobkov z dreva v interiéroch. Výdatnosť / SpotrebaPočet vrstiev: nanášajú sa 2 vrstvy produktu. Na dosiahnutie lepšej plnosti sa odporúča naniesť 3 vrstvy. Orientačná výdatnosť: 5-6 m2/l na 2 vrstvy na dreve stredne savom. KÓD PRODUKTU: TECHNICKÉ PARAMETRE POPIS PRODUKTU VLASTNOSTI PRODUKTU VHODNÉ PODKLADY ŠPECIFICKÉ VLASTNOSTI POPIS PRODUKTU Aby sa čo najlepšie vyhovelo účelu, produkt bol vyhotovený tak, aby poskytoval jednoduchosť pri nanášaní a dobrú rozťažnosť, odolnosť voči chemickým činiteľom prítomným vo voskoch a čistiacich prostriedkoch, zvýšený efekt antiblocking. Produkt schne rýchle znižujúc časy náteru podkladu.Zaschnutý film má zvýšenú tvrdosť a vynikajúcu pružnosť, ponúka pololesklý efekt spracovaného povrchu. UNIMARC VERNICE môže byť používaný na umývateľné vodou riediteľné nátery, za predpokladu že sú dobre priľnavé, aby zlepšil výkonové vlastnosti filmu. VLASTNOSTI PRODUKTU VHODNÉ PODKLADY Výrobky z dreva v interiéri, nové alebo už natreté, ako napríklad: parkety, ochranné lišta na stene, panely, rôzne predmety kde sa vyžaduje zvýšená tvrdosť povrchu. ŠPECIFICKÉ VLASTNOSTI Možnosť tónovaniaNIEBázy pre tónovanieNIERiedeniePre nátery štetcom a valčekom je výrobok pripravený na používanie. Pre použitie na nové drevo je treba prvú vrstvu zriediť na 15 20%, zatiaľ čo na druhú vrstvu použiť produkt taký aký je. Pre nátery striekaním rozriediť produkt vodou na 15%. Použiť prostriedok v po sebe idúcich vrstvách v rozmedzí najmenej 4 hodín. The post UNIMARC VERNICE appeared first on San Marco Michalovce.

prejsť na článok

UNIMARC SMALTO LUCIDO

UNIMARC SMALTO LUCIDO UNIMARC SMALTO LUCIDO je vodou riediteľný produkt so zvýšenou kvalitou, na báze akrylátových živíc vo vodnej disperzii a farebných pigmentov vysokou stálosťou na svetle.

prejsť na článok

UNIMARC SMALTO SETA

UNIMARC SMALTO SETA UNIMARC SMALTO SETA je vodou riediteľný produkt so zvýšenou kvalitou, na báze akrylátových živíc vo vodnej disperzii a farebných pigmentov vysokou stálosťou na svetle.

prejsť na článok

UNIMARC SMALTO PER RADIATORI

UNIMARC SMALTO PER RADIATORI UNIMARC SMALTO PER RADIATORI je vodou riediteľný lak na báze akrylátových živíc, na hladké vrchné nátery výhrevných elementov. Je bez zápachu, preto je obzvlášť vhodný na nátery v interiéroch.

prejsť na článok

UNIMARC FINITURA CERATA

UNIMARC FINITURA CERATA UNIMARC FINITURA CERATA je vodou riediteľný produkt na drevo, ktorý umožňuje dosiahnuť konečnú úpravu so saténovým vzhľadom.

prejsť na článok

UNIMARC SMALTO MICACEO

UNIMARC SMALTO MICACEO UNIMARC SMALTO MICACEO je lak na báze akrylátových živíc a lamelových plnív, ktorý chráni a dekoruje kovové povrchy.

prejsť na článok