Registračné číslo v rámci REACH: dolomitické vápno calcium magnesium oxide CaMgO2: 01-2119474202-47-0027 Charakteristika: Na výrobok je vydaný ES-certifikát vnútropodnikovej kontroly notifikovanou osobou TSÚS BRATISLAVA Charakteristika: Vyrába sa termickým rozkladom prírodného dolomitického vápenca a následným mletím v guľovom mlyne. Použitie: V stavebníctve, chemický priemysel, hutníctvo. Expedícia a balenie: Dodáva sa balené v 30 kg papierových vreciach na drevenom rošte. Záručná doba 6 mesiacov. Technické parametre: CaO + MgO min. 90 % z toho MgO min. 5 % CO2 max. 7 % SO3 max. 2 % Zrnitosť nad 0,2 mm max. 2 % Zrnitosť nad 0,09 mm max. 7 % Informácie pre použitie: Spracovanie: Vápno hasiť vo vode v pomere 2 litre vody na 1 kg vápna týmto postupom: Do vopred pripravených 30 litrov vody dáme 30 kg vápna. Intenzívne miešať a pri náraste teploty pridať ďalších 30 litrov vody a premiešať 30 40 minút. Vyhasené vápno odporúčame nechať odležať 10 dní. Bezpečnosť pri práci: Pri práci zvýšiť opatrnosť a používať ochranné pomôcky (okuliare, odev, rukavice, prípadne respirátor). Pri zásahu očí vypláchnuť čistou vodou a vyhľadať lekársku pomoc. Pri zásahu pokožky umyť čistou vodou a ošetriť ochranným krémom. Skladovanie: Balený výrobok skladovať v suchom prostredí na drevenom rošte. Záručná doba 6 mesiacov. Zabezpečenie kvality: Kontrola kvality našich výrobkov je zabezpečená v podnikovom laboratóriu a v špeciálnych laboratóriách, nezávislá kontrola prostredníctvom štátnej autorizovanej skúšobne. The post Vápno v.d. mleté, nehasené EN 459-1 DL 80-Q, balené appeared first on DOLVAP, s.r.o..
Registračné číslo v rámci REACH: hydratované dolomitické vápno, hydrát -calcium magnesium dihydroxide oxide CaH2MgO3: 01-2119474879-14-0003 Charakteristika: Na výrobok je vydaný ES-certifikát vnútropodnikovej kontroly notifikovanou osobou TSÚS BRATISLAVA
prejsť na článokTento recept je super nápad na obed alebo na večeru! Ponúkajme s opekanými zemiakmi, s ryžou a pod.! Mleté mäso v slanine Mleté mäso v slanine - výborný nápad na obed!
Trnky rastú na kroch dorastajúcich až do výšky 3m. Výborne sa im darí najmä na slnečných stanoviskách, pričom rastú vo všetkých druhoch pôdy, ale uprednostňujú pôdy bohaté na vápno. Plody tmavomodrej až čiernej farby dozrievajú v polovici októbra, pri dob
prejsť na článokVarenie – Recepty – Polievky Polievku z čerstvých fazuľkových strukov ozvláštni rajčiakový pretlak. Ingrediencie: 300 g očistených fazuľkových strukov masť alebo olej 30 g hladkej múky 1 veľká cibuľa mleté čierne korenie 3 ly
prejsť na článokVinikajúca bábovka. Namiesto múky použijeme mleté orechy a detské piškóty. Vydrží dlho.