Vyprážané šampiňóny

Asi každý z nás pozná toto fantastické jedlo, ktoré si ľahko zvládne aj väčšie dieťa. Vyprážané šampiňóny Vyprážané šampiňóny - chutné a bezmäsité jedlo pre každého Množstvo Príprava 6porcií 10minút Varenie 20minút Množstvo Príprava 6porcií 10minút Varenie 20minút Prísady 750g šampiňóny 3ks vajíčko podľa potreby hladká múka podľa potreby strúhanka podľa potreby olej Postup Umyté a osušené šampiňóny obalíme v múke, v rozhabarkovanom vajíčku a na koniec v strúhanke. Vyprážame v horúcom oleji do zlatista. Podávame s tatárskou omáčkou, so zeleninou, s hranolkami. Príspevok Vyprážané šampiňóny zobrazený najskôr Lacné recepty.

prejsť na článok

Fastfood a jeho prehrešky

V tejto hektickej dobe často nemáme čas sa poriadne a zdravo naobedovať pre nedostatok času, a tak sa vyberieme do najbližšieho fastfoodu, kde si jedlo kúpime rýchlo a lacno. Tieto vyprážané, tučné a sladké jedlá alebo iné polotovary nám veru na našom zdr

prejsť na článok

Kokosová polievka s lososom

Kokosová polievka s lososom Tento týždeň vyskúšajte niečo iné, napríklad takúto špecialitu môjho manžela. 

prejsť na článok

Ako si po sviatkoch napraviť pokazené trávenie :)

Vianočná a novoročná hostina prináša preťaženému žalúdku (a celej tráviacej sústave) neľahké okamihy. Majonézy, vyprážané mäso, zákusky a cukrovinky, údené mäso a klobásy, to všetko v kombinácii s prejedaním predstavuje vzorovú ukážku nezdravého stravovan

prejsť na článok

Domáca výroba cmaru a jeho použitie

Cmar je univerzálnou zložkou v kuchyni. Pridáva chuť všetkému od dresingu na šalát cez doma pečený chlieb až po vyprážané kurča. Používa sa aj na pečenie pečiva, ktorému dodáva šťavnatosť. Kyselina v cmare navyše štiepi dlhé pramene lepku v ceste, čo zabe

prejsť na článok

Obložené vyprážané vajcia

Varenie – Recepty – Bezmäsité jedlá Netradičný recept na vyprážané vajcia, ktoré sme najprv uvarili v octovej vode, podávame s chrenovou omáčkou. Ingrediencie: 4 vajcia 700 ml vody 100 ml octu soľ 60 g hladkej múky 1 vajce 60 g strúhanky tuk

prejsť na článok